zamowienie przyjete .....planujemy z Aniek sesje na wiosne jak bede miala juz bratki w balkonie ....i w wakacje ,czyli po roku akurat bedzie

))
sasiad szkodnik do odwaznych nie nalezy , w porownaniu z Guciem to sasiad jest wiekszym cykorkiem ,moze dlateog ,ze mialam powody ,by ziac ogniem w przeszlosci -ale usmialam sie jak norka ,bo akurat sprzatalam kuwete i wszystko db slyszlaam, a oni nie zdawali sobie sprawy ,ze slysze

)
Najlepsze fotki to Ryskowe zabawy z woda.....ale to wkleje juz z opoznieniem , od jutra mam piekielny tydzien 2 konferencje i zebrania i dodatkowe rozrywki

na plytce jest sporo zdjec ,by na jakis czas wystarczyly, Aniek ma bdb aparat i umie zdjecia fajne robic....u mnie trudno sie robi zdjecia w mieszkaniu, bo jest dosc ciemno,a nie chcialysmy kotom po oczach lampa swiecic .....

-zreszta widac na fotach ,ze wszystko mam poprzestawiane by te fotki robic.....wiem jedno ,ze pomysl z kolorowymi przescieradlami jest db -ladnie na ich tle kotki wychodza

) no i db dzien byl ,bo bylo dosc widno , jak odslonilismy firany,to nawet nawet sporo swiatla wpadalo

))
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.