Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Ja też z chęcią 10 zł co miesiąc przekażę
natasza25 pisze:Skarbnik caly czas czuwa, czy uruchomic listę chetnych w pierwszym poście?
Czy ktos jeszcze chciałby wspomóc wrocławskie bezdomniaczki?
Gibutkowa pisze:A jaką karmę dostają te koty? Jeśli taką "marketową" typu whiskas to może by zrobić jakąś akcję w Biedronkach czy innych większych sklepach żeby wystawić koszyk dla chętnych? Jest sporo osób które same mają koty i choć nie "udzielają się" w życiu kociej społeczności (choćby z braku czasu) to na pewno by pomogły.
magda b. pisze:Niestety - jak zawsze - nie może być zbyt różowo... dzisiaj oprócz tych 2 biedaków pojawił się duży, czarny kocur z gęstą sierścią, trochę w typie brytyjczyka; kot nie wygląda na wychudoznego, przeciwnie, nawet ma błyszczącą sierść i nie jest taki dziki, ale niestety ma łysy placek za uchem. Początkowo wydawało nam się, że to może być grzybica, ale kociak ma też dość dużą ranęnie wiem, skąd on się tam wziął... szczerze mówiąc to zaczynam się zastanawiać, czy ludzie, którzy tam pracują i widzą, że próbujemy wyłapać wszystkie koty, nie podrzucają jakichś swoich, domowych :/ zobaczymy, czy jutro też się pojawi.
Agness78 pisze:To który kotek został złapany? Ja już się znowu pogubiłam![]()
Ten biało-czarny z okolic Dawida?
A czarny kocurek? Podchodzi do ludzi? Kurcze... ludzie są podli
natasza25 pisze:Agness78 pisze:To który kotek został złapany? Ja już się znowu pogubiłam![]()
Ten biało-czarny z okolic Dawida?
A czarny kocurek? Podchodzi do ludzi? Kurcze... ludzie są podli
Niekończąca sie ilość...
Tylko p. Zosia wie ile ich tam jest tak naprawdę![]()
Biało czarny z Dawida jeszcze nie złapany bo miły Pan z bloku dokarmia go gotowanym kurczakiem i po takim obżarstwie do naszej klateczki ani mysli wejść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, misiulka i 104 gości