Mi pomógł skutecznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:No a biorezonans? Nie zadziałał?
Mi pomógł skutecznie
aamms pisze:Amika6 pisze:Jeśli dobrze pamietam, to Anda z Lublina pisała o odczulaniu/leczeniu alergii homeopatią.
Może warto spróbować
Chętnie poczytam..
podrzucisz link?
aamms pisze:Avian pisze:No a biorezonans? Nie zadziałał?
Mi pomógł skutecznie
Jak do tej pory nikt z lekarzy alergologów nawet się nie zająknął na ten temat..
Dzisiaj jeszcze ca ły dzień zdychałam z gorączką.. dopiero teraz mi przechodzi..
Ruach pisze:aamms pisze:Avian pisze:No a biorezonans? Nie zadziałał?
Mi pomógł skutecznie
Jak do tej pory nikt z lekarzy alergologów nawet się nie zająknął na ten temat..
Dzisiaj jeszcze ca ły dzień zdychałam z gorączką.. dopiero teraz mi przechodzi..
Ania i żaden sie nie wypowie, a jeżeli się wypowie to raczej neg., bo tzw medycyna akademicka uważa się za guru
Ruach pisze:aamms pisze:Avian pisze:No a biorezonans? Nie zadziałał?
Mi pomógł skutecznie
Ania i żaden sie nie wypowie, a jeżeli się wypowie to raczej neg., bo tzw medycyna akademicka uważa się za guru
magdaradek pisze:I co czarny jak noc Bazyl powiedzial na sąsiedztwo białej jak anioł piękności kociej???????
aamms pisze:magdaradek pisze:I co czarny jak noc Bazyl powiedzial na sąsiedztwo białej jak anioł piękności kociej???????
Nic nie powiedział.. spał dalej..
magdaradek pisze:aamms pisze:magdaradek pisze:I co czarny jak noc Bazyl powiedzial na sąsiedztwo białej jak anioł piękności kociej???????
Nic nie powiedział.. spał dalej..
no tak....ja to już nie będę się powtarzać z tymi facetami, ale to takie typowe.....jedynie pilota w łapce mu brakowało
teresa1950 pisze:Aamms,kilka dni temu znalazłam na forum nazwę leku homeopatycznego na uczulenie LAKFELINUM.Zapisałam tak na wszelki wypadek,nie pamiętam od kogo.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 9 gości