Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 18:58 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

oto są :D ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie mar 07, 2010 18:59 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ja mam duży i wysoki a Junior duży i niższy :mrgreen: . A laske ma chudom a jest tak do niego podobna że jak rodzeństwo wyglądają. :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie mar 07, 2010 19:03 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Eeee Majencja to się nie martw, jak nie będzie musiała nóg przez okno wystawiać to sobie przydatków nie przeziębi :wink: Odpalą sobie ogrzewanie i sobie poradzą :mrgreen:

Agul-lo - Kluska najpiekniejszą i najdostojniejszą kotą na świcie jest. :1luvu: Pompon zauroczony, Pimpek mi przez ramię też zagląda i właśnie w papę dostał od Pompona, nie wiem, czy o mnie zazdrosny kocio, czy o swoja ukochaną :lol:
Bo wiecie teraz to wygląda tak, ze ja siedzę na rogówce, na jednym ramieniu mam Pompona, na drugim Pimpka, na kolanach laptopa, a Frędzel mi na stopach leży. No nie ma Zuzki i nie ma mi kto zdjęcia zrobić :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie mar 07, 2010 19:08 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

A tak apropos rozterek Majencji - znacie ten kawał?
Razu pewnego się tak niefortunnie złożyło, że cała rodzina
przyłapała nastoletniego Jasia na frywolnych zabawach z nową koleżanką. Oto co myśli każdy z nich:
Jasio:
- O kurka wodna! Ale wpadłem.. pewnie mam szlaban do końca
roku..przejebane!
Koleżanka:
- Ale wpadłam.. Miałam sie ładnie przedstawić i zrobić dobre
wrażenie a teraz wszyscy pomyślą że jestem zwykła kurka wodna...
Tata:
- Ale zajebista dupcia.. Brawo synek! Gust masz po tacie...
Siostra:
Ale ma fajne pasemka, może ja też bym sobie zrobiła...
Mama:
- Jak ta kurka wodna leży? Przecież mu niewygodnie.

Za brzydkie słowa z góry przepraszam :oops:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie mar 07, 2010 19:09 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No to chyba trza będzie do opieki nad zwierzętami zgłosić że koty wykorzystujesz do okładów :twisted: Ja się bardziej martwię , żeby mi te jajniki nie zaszły były bo maturę mamy :strach:
Obrazek

majencja

Post » Nie mar 07, 2010 19:11 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Jak to?! 8O To nie zaopatrzyłaś byłaś syna w zestaw pierwszej pomocy?! 8O To duża lekkomyślność jest.... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie mar 07, 2010 19:16 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

E, dzieciary teraz kute na cztery kopyta, wyluzuj kobieto :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie mar 07, 2010 19:26 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Taaaaaaaa... kute a knoty strzelają jak trza :evil: Dostał zestaw- linke holowniczą, kable do pronda,apteczkę :twisted: . Teraz to już matka do niczego nie będzie potrzebna, no może jedynie do wypłaty .....Oj starzejem się ja a mój Junior dorasta....Chyba wpadnę w deprechę starczą :evil:
Obrazek

majencja

Post » Nie mar 07, 2010 20:43 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

majencja pisze: Ja się bardziej martwię , żeby mi te jajniki nie zaszły były bo maturę mamy :strach:

Za moich czasów do matury potrzebna była zasadniczo tylko głowa :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie mar 07, 2010 21:13 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ha, ha , ha ale śmieszne :evil: Ja tu starsza pani w depresji i żadnego pocieszenia :evil: Tylko się nap..........z człowieka.Ale kólerzanki :evil:
No ale Junior wrócił cały i samochód też . :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Nie mar 07, 2010 21:16 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No widzisz? :roll: Nic się nie dzieje :lol:
Będziesz miała moje lata to z niedoświadczonych mam podrostków też się będziesz śmiała :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie mar 07, 2010 21:39 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

He , he Twoje lata???? Dobry dowcip. Wiek Juniora nie świadczy o wieku rodzicielki.
Obrazek

majencja

Post » Nie mar 07, 2010 21:45 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Meksykańska pomoc domowa chciała otrzymać podwyżkę i żona była bardzo niezadowolona z tego powodu i zdecydowała się z nią o tym porozmawiać. Zapytała:
Mario, dlaczego chcesz otrzymać podwyżkę?
Maria: Więc Seniora, są trzy powody dlaczego chcę otrzymać podwyżkę. Po pierwsze, prasuję dużo lepiej niż Pani.
Żona: Kto powiedział że prasujesz lepiej ode mnie?
Maria: Pani mąż.
Żona: och
Maria: Po drugie, jestem od Pani o wiele lepszą kucharką.
Żona: Nonsens! kto powiedział że gotujesz lepiej ode mnie?
Maria: Pani mąż.
Żona: och
Maria: Po trzecie, jestem lepszą kochanką od Pani...
Żona(nieźle wkurzona): i to powiedział mój mąż?
Maria: Nie, Seniora, ogrodnik.
Żona: To ile chcesz tej podwyżki?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie mar 07, 2010 21:58 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

majencja pisze:He , he Twoje lata???? Dobry dowcip. Wiek Juniora nie świadczy o wieku rodzicielki.

Ale ramki mniej więcej określa :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon mar 08, 2010 7:39 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Shira! z tym , że nie na pewno :twisted: Spokojnie mogę Ci mówic -moja młodsza Kuleżanko :mrgreen:
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]