Booossskie stópki

Rudzielec jak zawsze zabójczo przystojny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Oj, cioteczki, dawno nie zaglądałam do własnego wąta![]()
Dziękuję bardzo za miłe słowa pod adresem futer, tych łysawych też![]()
W poniedziałek zawiozłam hrabskie kupsko do badania, niestety zapomniałam zapytać, kiedy wyniki i do tej pory zapominam![]()
Mam coś na żer - fotki z przedostatniego dnia ostatniego miesiąca![]()
Kotek (kocisko) z najpiękniejszymi stópkami śffiata:![]()
Matka powyższych stópek:![]()
![]()
I jeszcze taki jeden przystojniak się załapał:![]()
![]()
![]()
Właściciel stópek co wieczór mruczy mi jak traktor i jest to dla mnie najlepsza kołysanka - rewelacyjnie przy tym zasypiam. Idę zatem w objęcia Morfeusza, z mruczącym śpiewakiem przy boku. Dobranoc
MariaD pisze:Kicorek miała dziś piec ciasto, więc jest szansa, że w robocie jest straż pożarna, pogotowie i ekipa remontowa.![]()
FluszakPluszak pisze:Zadam zagadkę dla rozruszania towarzystwaKto zgadnie ile stopni Celsjusza miałam dziś rano w domu ?
(jako podpowiedź podam,ze kociaste mniej ofutrzone spały z nami pod pierzyną)
ewkaa pisze:FluszakPluszak pisze:Zadam zagadkę dla rozruszania towarzystwaKto zgadnie ile stopni Celsjusza miałam dziś rano w domu ?
9
FluszakPluszak pisze:ewkaa pisze:FluszakPluszak pisze:Zadam zagadkę dla rozruszania towarzystwaKto zgadnie ile stopni Celsjusza miałam dziś rano w domu ?
9
Prawie dobrze7
![]()
Kicor nas zabije za te pogaduchy
Nie piekłam, bo banany nie dojrzałyMariaD pisze:Kicorek miała dziś piec ciasto, więc jest szansa, że w robocie jest straż pożarna, pogotowie i ekipa remontowa.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, crisan, Kankan i 35 gości