Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki , szczegóły podam na PW
jessi74 pisze:właśnie zadzwoniła do mnie Agness78, jest teraz w schronisku, ktoś przyniósł cały miot 3, 5 miesięcznych kociakówkotki bardzo płaczą
są zabiedzone
narazie wyglądają na zdrowe , pilnie dt dla nich
![]()
PROSIMY
jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna
feryenne pisze:jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna
Domek jednak bardziej chciałby maluszka.
Mamy w ogóle jakiegoś do adopcji? Bo chcą na już :/
Agness78 pisze:UWAGA ALARM!!!!
3 tygodnie temu z wrocławskiego schroniska do DT ( do nowej wolontariuszki LadySuzi) trafiły 3 małe kociaki.
Kotki były bardzo wygłodzone, wyglądały tragicznie. Ich rodzeństwo nadal jest w schronisku![]()
Kotki miały trafić do LadySuzi na czas odkarmienia i leczenia a następnie miały być przejęte przez TOZ do kącika adopcyjnego lub wyadoptowane ( jeśli będzie to możliwe w międzyczasie)
Kotki nadają się już do adopcji. Niestety nie możliwości dać ich do kącika adopcyjnego( chwilowo to nie możliwe, ale do końca nie wiem dlaczego - chodzi chyba o jakieś formalne sprawy TOZ )
Niestety za tydzień ( w sobotę) LadySuzi wyjeżdża i na CITO potrzebny jest inny DT!!!!!!
Jeśli kotki w tydzień, nie znajdą domów, trafią do schroniska bo nie będzie innej alternatywy![]()
![]()
![]()
PROSIMY O POMOC![]()
Za chwilę wstawię link do ogłoszeń maluchów, prosimy o pomoc w szukaniu im domów.
Może uda się znaleźć im domki do przyszłej soboty....![]()
Kułko pisze:Mogę przekazać royala kittena- tyle ile trzeba. kocie witaminki. puszki animondy. niech się tylko ktoś znajdzie to o jedzenie dla kociaków nie będzie musiał się martwic !!
jessi74 pisze:jessi74 pisze:właśnie zadzwoniła do mnie Agness78, jest teraz w schronisku, ktoś przyniósł cały miot 3, 5 miesięcznych kociakówkotki bardzo płaczą
są zabiedzone
narazie wyglądają na zdrowe , pilnie dt dla nich
![]()
PROSIMY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 42 gości