WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 06, 2010 20:22 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Ciepła pisze:normalnie nerwice dostane :roll:
kciuki za szczesliwe "łapanki" :ok: :ok: :ok: :ok:
zeby sie wkoncu udalo..zeby sie wkoncu udalo..

Ja już mam ( nerwicę) - i kto nam zwróci koszty leczenia :o , chyba koty - ciałem 8O :roll: :lol:

:ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Sob mar 06, 2010 20:23 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Niestety nie udało nam się wczoraj ani dzisiaj zainstalować łapki :evil: Problemy logistyczne..... :roll:
Nasza dobrodziejka ze Złotowa żyje praktyczne w izolacji od społeczności wiejskiej. Stały kontakt ma tylko z opiekunką-w dni powszednie od 9.30 do 12.30. Pani Czesia Jest staruszką cierpiącą na zwyrodnienie stawu biodrowego...uruchamianie łapki rano i zabezpieczanie na noc przerasta jej siły...Dlatego musimy niestety poczekać do poniedziałku na opiekunkę, którą mamy nadzieję przekonać do współpracy za pomocą biletów NBP :wink:
A z relacji p.Czesi wynika, że czarny kocur nadal pojawia się od czasu do czasu na terenie jej posesji.
ObrazekObrazek
kotki kotki do domu!!!

justyna j-k

Od: Pon gru 28, 2009 19:40

Post » Sob mar 06, 2010 20:29 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Czekaliśmy tyle :roll: to i dalej poczekamy :D Strategia kotów na zmęczenie materiału ludzkiego - nie uda się :ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Sob mar 06, 2010 21:00 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Ja chyba wprosiłabym się na noclegi do p. Czesi i sama dopilnowała klatki
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob mar 06, 2010 21:03 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

A ja bym nie panikowała i zostawiła zastawioną klatkę gdzieś na podwórku w mało widocznym miejscu, bez jej sprzątania na noc... Bez przesady, nie można zakładac z góry, ż na wsi po podwóku starszej pani pętają się gromady złodziei...

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Sob mar 06, 2010 21:26 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

serotoninka pisze:A ja bym nie panikowała i zostawiła zastawioną klatkę gdzieś na podwórku w mało widocznym miejscu, bez jej sprzątania na noc... Bez przesady, nie można zakładac z góry, ż na wsi po podwóku starszej pani pętają się gromady złodziei...

To nie chodzi o złodziei, tylko o mróz w nocy :!: i niebezpieczeństwo z tego powodu dla kota który ewentualnie się złapie
Obrazek

Amika6

Post » Sob mar 06, 2010 21:29 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: za koty i za cierpliwość :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 07, 2010 0:07 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Amika6 pisze:Ja chyba wprosiłabym się na noclegi do p. Czesi i sama dopilnowała klatki

chyba też bym tak zrobiła :mrgreen:
Co do wcześniejszego psotu:nasz materiał ludzia w oczekiwaniu na dobre wieści jest wytrzymały :ok: I to zgadza sie :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 07, 2010 0:22 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

No to dalej ćwiczymy cierpliwość. :ok: :ok: :ok:

canada53

Od: Śro wrz 02, 2009 12:52

Post » Nie mar 07, 2010 7:39 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

canada53 pisze:No to dalej ćwiczymy cierpliwość. :ok: :ok: :ok:

chodź nie jest to łatwe :roll:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 07, 2010 14:21 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

ASK@ pisze:
Amika6 pisze:Ja chyba wprosiłabym się na noclegi do p. Czesi i sama dopilnowała klatki

Co do wcześniejszego psotu:nasz materiał ludzia w oczekiwaniu na dobre wieści jest wytrzymały :ok: I to zgadza sie :lol:

Dzięki za dobrą radę, ale nie ma możliwości noclegu u p. Czesławy - jest otwarta na współpracę, ale na bardzo określonych zasadach ( wizyty i telefony tylko do 16.00. ). Nasze naciski mogłyby doprowadzić do zerwanie współpracy. Kwestie noclegu w Złotowie sprawdzaliśmy wielokrotnie.Pytaliśmy także o płatny wynajem-nikt nie był zainteresowany. Typowy hermetyzm społeczności wiejskiej :cry:
ObrazekObrazek
kotki kotki do domu!!!

justyna j-k

Od: Pon gru 28, 2009 19:40

Post » Nie mar 07, 2010 15:16 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Saskia i Kru natychniast sie ujawnic i do domku no ile mozna na was czekac :ok:
j-k caly czas z Wami z kciukami :ok: :ok: i myslami :ok: :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie mar 07, 2010 15:25 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

justyna j-k pisze:
ASK@ pisze:

Dzięki za dobrą radę, ale nie ma możliwości noclegu u p. Czesławy - jest otwarta na współpracę, ale na bardzo określonych zasadach ( wizyty i telefony tylko do 16.00. ). Nasze naciski mogłyby doprowadzić do zerwanie współpracy. Kwestie noclegu w Złotowie sprawdzaliśmy wielokrotnie.Pytaliśmy także o płatny wynajem-nikt nie był zainteresowany. Typowy hermetyzm społeczności wiejskiej :cry:

Szkoda, że taka sytuacja, no ale niektórych rzeczy faktycznie nie da się przeskoczyć
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 08, 2010 8:03 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

trzymam :kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon mar 08, 2010 8:12 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

iwona66 pisze:trzymam :kotek: :ok:

I ja :ok: Za dzisiaj :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

[poprzednia][następna]