Ciepła pisze:normalnie nerwice dostane![]()
kciuki za szczesliwe "łapanki"![]()
![]()
![]()
![]()
zeby sie wkoncu udalo..zeby sie wkoncu udalo..
Ja już mam ( nerwicę) - i kto nam zwróci koszty leczenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:normalnie nerwice dostane![]()
kciuki za szczesliwe "łapanki"![]()
![]()
![]()
![]()
zeby sie wkoncu udalo..zeby sie wkoncu udalo..
serotoninka pisze:A ja bym nie panikowała i zostawiła zastawioną klatkę gdzieś na podwórku w mało widocznym miejscu, bez jej sprzątania na noc... Bez przesady, nie można zakładac z góry, ż na wsi po podwóku starszej pani pętają się gromady złodziei...
Amika6 pisze:Ja chyba wprosiłabym się na noclegi do p. Czesi i sama dopilnowała klatki
canada53 pisze:No to dalej ćwiczymy cierpliwość.![]()
![]()
ASK@ pisze:Amika6 pisze:Ja chyba wprosiłabym się na noclegi do p. Czesi i sama dopilnowała klatki
chyba też bym tak zrobiła![]()
Co do wcześniejszego psotu:nasz materiał ludzia w oczekiwaniu na dobre wieści jest wytrzymałyI to zgadza sie
justyna j-k pisze:ASK@ pisze:Amika6 pisze:Ja chyba wprosiłabym się na noclegi do p. Czesi i sama dopilnowała klatki
chyba też bym tak zrobiła![]()
Co do wcześniejszego psotu:nasz materiał ludzia w oczekiwaniu na dobre wieści jest wytrzymałyI to zgadza sie
Dzięki za dobrą radę, ale nie ma możliwości noclegu u p. Czesławy - jest otwarta na współpracę, ale na bardzo określonych zasadach ( wizyty i telefony tylko do 16.00. ). Nasze naciski mogłyby doprowadzić do zerwanie współpracy. Kwestie noclegu w Złotowie sprawdzaliśmy wielokrotnie.Pytaliśmy także o płatny wynajem-nikt nie był zainteresowany. Typowy hermetyzm społeczności wiejskiej
iwona66 pisze:trzymam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: AneriKeram, Lucky13 i 89 gości