Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinia098 pisze:Oj, żeby mi się udało ją złapaćNa razie nie wiem, kiedy będę ją łapać :/
XAgaX pisze:tak, wiem, nie kopie się leżącego, ale czasem trzeba zmobilizować...
kinia098 pisze:W ferie wysterylizowałam Łatkę. Była u mnie jakieś 5 dni, a ja transporter mam tylko jeden.
Poza tym rzadko kicię widzę, a Pani, której ona daje się dotknąć jakoś niezbyt chce współpracować. A kicia nie jest oswojona tak jak, np. Klucha i na mój widok ucieka. Miałam łapać, to znowu urząd odmówił darmowych sterylek. Wpadnie mi teraz kasa na sterylizacje darłowskich kotek, więc będę łapać, ale uwierzcie, że to nie tak łatwo. Mam też inne obowiązki.
PS: XAgaX, podaj mi Twój adres do przesyłki kolczyków z bazarku.
kinia098 pisze:Dzisiaj również małych nie było... Ani matki. Karmicielka, która miała dzwonić w razie, gdyby złapała kociaki, dzisiaj tylko odchyliła firankę i gdy mnie zobaczyła, to od razu się schowała...Jestem ciekawa, jaki był powód.... Może jednak wie coś o maluchach, a boi się, że będę wypytywać? ...
XAgaX pisze:jeśli matka ma jakieś ulubione miejsca, o których wiesz, rozpoczęłabym łapanie właśnie od nich. Jeśli żyje, prędzej czy później się tam pojawi.
Dyktatura pisze:Sprawdzić ten strych. Każdy trop jest dobry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 135 gości