Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 06, 2010 0:13 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

lesna pisze: myślę, że Marzenia odda razem z doniczką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no i wstążeczka będzie :mrgreen: obowiązkowo! :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob mar 06, 2010 20:11 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Weekendowe pozdrowienia :1luvu:
lesna

Post » Nie mar 07, 2010 9:42 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Dziękujemy i niedzielnie pozdrawiamy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie mar 07, 2010 9:54 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

My właśnie pieczemy chlebek z moją kocinką. Tzn. teraz już ja piekę bo Panna dostała eksmisję jak wsadziła łapkę do miski z mąką.
Nie dość, że kupa roboty, to jeszcze sprzatanie rozwalonej mąki. :lol:

Pozdrawiamy leniwie i niedzielnie. :1luvu:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie mar 07, 2010 10:07 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Pysznie!!!! Kiedyś się na chlebek wproszę - nie daruję, bo uwielbiam! :mrgreen:

Marzenia11

Post » Nie mar 07, 2010 10:10 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Zapraszamy. Tylko musisz uprzedzić czy chcesz z u :lol: maczaną kocią łapką czy bez.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Nie mar 07, 2010 14:51 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Hehe A ja o dobry przepis.. zawsze chciałam mieć tzw. piec chlebowy.. w wiadomych celach :mrgreen:
I oczywiście niedzielnie pozdrawiam.. byłam dziś na wystawie kotów rasowych i chyba więcej nie pójdę, bo albo ja przewrażliwiona, albo nie wiem, ale jak tu się zachwycać, gdy jakieś 70% kotów jest po prostu przerażona ilością zwiedzających.. głównie dzieci .. tak zawsze jest ? Ehh myślałam, że może podłapie coś dla Kacusia ... a tu nic z nowości, żadne tam stoiska dla już posiadających koty.. tylko rasowce, fakt piękne, ale jeden szczęśliwy, niezestresowany kot przebiłby je wszystkie.. hihi mam takiego w domu, choć narzeka właśnie na mnie, mimo, że pożarł breloczek, który kupiłam sobie z okazji wystawy :ryk: :ryk: :ryk:
Pozdrawiamy >^^<
lesna

Post » Nie mar 07, 2010 18:28 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Ja nie lubię wystaw z podobnie do Twoich odczuć. I chyba nie jestem jednak przewrażliwiona. Poza tym jakoś mam wrażenie, że być hodowcą i być milosnikiem zwierząt to dwie różne sprawy, choc czasami mogą się łączyć w jednym człowieku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie mar 07, 2010 20:03 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Leśna, ale ja nie mam pieca chlebowego, tylko zwykły piekarnik elektryczny. 8)
A przepisów to mam od cholery i ciut ciut - jaki chcesz: chleb wiktoriański (na mleku i drożdżach), chleb na zakwasie (tylko trzeba zrobić zakwas), chleb drożdżowy z dużą ilością ziaren. :ok: Jeszcze gdzieś mam przepis na chleb piwny - też jest pyszny. :D

Mruśkowo

Post » Nie mar 07, 2010 20:12 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Aga Ratuszek pisze:Zapraszamy. Tylko musisz uprzedzić czy chcesz z u :lol: maczaną kocią łapką czy bez.

chętnie skosztuję obydwu aby zobaczyć różnicę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon mar 08, 2010 1:06 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Aga
Nie kuś i tak już mi tu chlebem pachnie :mrgreen: Muszę kiedyś sama spróbować upiec ... może nie wyjdzie zakalec :wink:
Marzenia
Naszych championów nie będziemy wystawiać :mrgreen: Tak mi przyszło do głowy, mały szczegół ... wyznaczyć minimalną odległość od klatek wystawowych na choćby metr.. a jaka różnica byłaby dla tych futerek :roll:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Pon mar 08, 2010 6:48 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

lesna pisze:Tak mi przyszło do głowy, mały szczegół ... wyznaczyć minimalną odległość od klatek wystawowych na choćby metr.. a jaka różnica byłaby dla tych futerek :roll:
Pozdrawiam Serdecznie.

ale i dla oglądających - przecież nie byłoby można popiszczeć nad kotem z zachwytu, dotknąć, stuknąć w klatkę itp.. co to za wystawa.. chętnych by nie było..

Marzenia11

Post » Pon mar 08, 2010 16:21 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Ja nie trawię wystaw. One są robione dla ludzkiej próżności, a koty się męczą. Co innego pokazywać w internecie :)
Marzeniu, mój mąż wyruszył na poszukiwanie kwiata dla swojej żonki. 8O :P :lol: :twisted:

Mruśkowo

Post » Pon mar 08, 2010 18:41 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Aga Ratuszek pisze:Ja nie trawię wystaw. One są robione dla ludzkiej próżności, a koty się męczą. Co innego pokazywać w internecie :)
Marzeniu, mój mąż wyruszył na poszukiwanie kwiata dla swojej żonki. 8O :P :lol: :twisted:

to kiedy u mnie będzie? :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Pon mar 08, 2010 19:36 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Marzenia11 pisze:ale i dla oglądających - przecież nie byłoby można popiszczeć nad kotem z zachwytu, dotknąć, stuknąć w klatkę itp.. co to za wystawa.. chętnych by nie było..

Jak to by nie było.. koty obejrzeć mogłoby wiece ludzi, a nie stać w kolejce, by zajrzeć do klatki .. i popiszczeć bym mogła bezkarnie, bo jak spojrzałam na te zestresowane biedaki.. daleka byłam od zachwytu :roll:
Hihihi.. Za kwiatki :ok: Poprawił mi się humor po wizycie.. utuczyłam Kacusia i mamy death line na chudnięcie :crying: zupełnie tego sobie nie wyobrażam, to kot, który jak nie zje.. nie da żyć :evil: Trzymajcie za mnie kciuki.. od dziś Kacuś ma reżim żywieniowy.. jak przeżyje to się odezwę :wink: :wink: :wink:
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

[poprzednia][następna]