Cameo pisze:Nie rozumiem

to tutaj będę mogła pisać o Force? ostro zaniedbałam wątek exmitków, więc nie wiem o co chodzi

Tak, teraz tutaj.

filo mam u siebie Balbinkę (ostatniego kota w trakcie leczenia), a oprócz tego jest DS dla Ptysia i zgodziła się założyć wątek dla fanów.
Burasy są zaopiekowane, Matahari uprzedzona, że kończymy wątek, wstawia je na wirtualne adopcje, równolegle poza forum są szukane domy. Koty, które ma Honia też nie generują kosztów. Honia swego czasu dostała pieniądze na to wszystko, czego potrzebowała i sama szuka im domów. Balbinka także już kosztów nie generuje (a planowane zabiegi i utrzymanie są zabezpieczone). Będzie też miała ona w swoim czasie stosowne ogłoszenia.
Od dłuższego czasu ten wątek był właściwie głównie mój - służył do rozliczeń bazarów i pogaduszek. Nie było już potrzeby go utrzymywać, bo nie ma już ani nowych kotów, ani chorych, ani takich, do których trzeba jeździć, wyciągać ze schronu, przytuliska, umawiać się na wyjazdy, organizować zbiórki pieniedzy, czy darów rzeczowych. W tej sytuacji postanowiłyśmy z dziewczynami, że nie ma sensu utrzymywać wielkiego wątku.
Podsumowanie, szczegółowe rozliczenia - s. 35-36.
viewtopic.php?f=1&t=106118&start=510Dawaj te foty, dawaj. Przyduś Dużych Forcy. Już łapska zacieramy.
(ale fajnie się czyta, że panienka taka szczęśliwa

- dzięki, Cameo)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']