Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cynamon i wanilia pisze:no to na dobranoc trzymam kciuki za dom dla Matejkimocno trzymam
![]()
Ja-Ba pisze:Z Matejkiem wszystko w porządku. Wcina swoje renale aż mu się uszy trzęsą, lubi i to suche i saszetki, ma dobry nastrój i wygląda całkiem nieźle. Bez większych problemów udaje się go karmić osobno. Zamknąć i odizolować go nie można bo jest wtedy strasznie nieszczęśliwy. Mam nadzieje że wszystko mu na zdrowie pójdzie i że znajdzie się domek bo Matejko wydaje się że nie będzie jakoś uciążliwym w prowadzeniu kotem.
Oby się domek znalazł
Dulencja pisze:Dziewczyny, na jakich stronach Mati ma ogłoszenia?
Iskra666, ma baaardzo szczęśliwą rękę do ogłoszeńOpróżniła kociarnię w Milanówku
Jak ja ogłaszałam milanowskiego Żbika, było kilka tylko telefonów od "nieodpowiednich" domków, jak zrobiła to Ona kot znalazł domek w dwa tygodnie
![]()
Może poprosiłabym o pomoc![]()
cynamon i wanilia pisze:Dulencja pisze:Dziewczyny, na jakich stronach Mati ma ogłoszenia?
Iskra666, ma baaardzo szczęśliwą rękę do ogłoszeńOpróżniła kociarnię w Milanówku
Jak ja ogłaszałam milanowskiego Żbika, było kilka tylko telefonów od "nieodpowiednich" domków, jak zrobiła to Ona kot znalazł domek w dwa tygodnie
![]()
Może poprosiłabym o pomoc![]()
będziemy wszystkie wdzięczne... Matejko ma tylko allegro
iskra666 pisze:Ja bym poprosiła tylko linka do allegro
Postaram się dziś wieczorem porobić ogłoszenia..![]()
i proszę mi tu nie pisać o dobrej ręce, bo jeszcze ją stracę.. tfu tfu tfu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 125 gości