bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 06, 2010 10:32 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcana pisze:A od kiedy siedza w pralni?
To sie chlopaki zdziwia, ze jest swiat z miekka kanapą, ludzmi w domu... :kotek:

Arcano-od 23 stycznia!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob mar 06, 2010 11:05 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Teraz to Ty sie ciesz, a nie martw. Ja bym osiwiala wczesniej od myslenia, gdzie je zabrac z pralni, juz oswojone, ufne.. Dziewczyny z Wrocka z nieba im spadly. Maja chlopaki szczescie do ludzi. A faszystowskie metody sprawdzania domkow brzmia bardzo obiecujaco :mrgreen: :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 2 >>

Post » Sob mar 06, 2010 14:25 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:Staram się :(

Kasiu bedzie dobrze, a jak nie to sie cos wymysli, zobacz ile cudownych ludzi chce im pomóc :1luvu:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Sob mar 06, 2010 15:54 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcana pisze:Teraz to Ty sie ciesz, a nie martw. Ja bym osiwiala wczesniej od myslenia, gdzie je zabrac z pralni, juz oswojone, ufne.. Dziewczyny z Wrocka z nieba im spadly. Maja chlopaki szczescie do ludzi. A faszystowskie metody sprawdzania domkow brzmia bardzo obiecujaco :mrgreen: :ok:

Arcano-ja juz osiwiałam!-ale pod farbą nie widac!
Nataszko skarbie-ja tak zawsze przezywam,jak cos jest nie do końca pewne,tak bym chciała spokojnie odliczać czas do ich wyjazdu,a tu musze czekać ,i ta niepewność......

Właśnie rozmawiałam z Adrianem-pewne!!!!!!!!!!!!
Czyli -wtorek ,godz 10.30-11-kociny melduja sie w Warszawie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob mar 06, 2010 15:58 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Koteńki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob mar 06, 2010 15:59 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

:ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob mar 06, 2010 16:01 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Jezuuuuuuuuuuuu!!! Jak się cieszę. A nie mówiły cioteczki, że będzie dobrze? :wink:
Obrazek

bulba

Post » Sob mar 06, 2010 16:04 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ja bede sie tak naprawdę cieszyć,jak dostane sygnał z Wrocławia od jessi lub nataszki,że kocie dotarły!!!
A teraz zrobiłam lekkie 8) ufff!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob mar 06, 2010 16:05 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ja się Kasiulce nie dziwię..to jest jednak nerwówka, chociaż niby wszystko dograne. 8) Jeszcze troszkę!! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob mar 06, 2010 16:07 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

I słusznie Kasieńko, że zrobiłaś to uffffff. Ja na prawdę byłam gotowa wsiąść do pociągu i po koteńki do Olsztyna pojechać. Inna sprawa, czy szef by mi urlop dał, ale myślę, że by dał :wink:
Obrazek

bulba

Post » Sob mar 06, 2010 16:08 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:Ja bede sie tak naprawdę cieszyć,jak dostane sygnał z Wrocławia od jessi lub nataszki,że kocie dotarły!!!
A teraz zrobiłam lekkie 8) ufff!!!

A , jest Kasiulek! :lol: No to uff! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob mar 06, 2010 16:31 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

bulba pisze:Ja na prawdę byłam gotowa wsiąść do pociągu i po koteńki do Olsztyna pojechać. Inna sprawa, czy szef by mi urlop dał, ale myślę, że by dał :wink:

Jednodniowa wyprawa do Olsztyna to zaden problem - 4 godziny w jedna strone, a warto. W zeszlym roku bylam, zdazylam polazic po starowce (mala, ale ladna), zjesc obiadek, posiedziec nad jeziorem (wszystko w okolicach dworca Zachodniego) i wieczorem wrocic. Teraz bym pewnie laczyla wyprawe ze zwiedzeniem Malborka :mrgreen:

Kropka, ja juz zapowiedzialam w pracy, ze biore urlop chocby na telefon i nic mnie nie obchodzi :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 2 >>

Post » Sob mar 06, 2010 17:26 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcana, ja wiem, że podróż do Olsztyna to sama przyjemność :) Uwielbiam tamte okolice :D Sam urlop, to też mały problem. Jest jeden większy, związany z tym podróżowaniem (jeśli o mnie chodzi) :oops: Ale mam nadzieję, że to już w tej chwili nieistotne i chłopaczki dojadą na czas do domu :ok: :ok: :ok: Pozdrawiam serdecznie :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Sob mar 06, 2010 19:10 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

ale się cieszę :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob mar 06, 2010 20:22 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Dziewczyny moje kochane-zalałam sobie kawa klawiaturę (przez Ptysia) i musiałam suszyć i czyscić-na całe szczęscie kawe pije bez cukru!

Rybki moje złote-kochane jesteście,wiem ,że gotowe byłyscie po kocurki przyjechać-dziękuję Wam za to z całego serca!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]