kalair pisze:Słodkie! Buborku, widzę, że siedzisz na tubie i się bawisz dobrze!![]()
Trzeba sie uczyć obcych języków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Słodkie! Buborku, widzę, że siedzisz na tubie i się bawisz dobrze!![]()
bozena640 pisze:kalair pisze:A ja niewinnie śpię.
![]()
![]()
Kochaniutka jesteś
![]()
![]()
bubor pisze:kalair pisze:Słodkie! Buborku, widzę, że siedzisz na tubie i się bawisz dobrze!![]()
kalair pisze:kropkaXL pisze:kalair pisze:Usłyszałam przed chwilą rumor w łazience i brzęk tłuczonych rzeczy...Tiaaaa..miałam kiedyś ładny porcelanowy komplecik łazienkowy..![]()
![]()
Też kiedyś miałam.....i kolekcję muszli....miałam
![]()
![]()
Przepraszam.
Od razu mi lepiej. I po co nam koty?
kalair pisze:bozena640 pisze:kalair pisze:A ja niewinnie śpię.
![]()
![]()
Kochaniutka jesteś
![]()
![]()
Ciociu, kochana jesteś. A Duża się mnie czepia, ze w nocy chodzę..No, może [i]szybko chodzę.[/i]
bozena640 pisze:kalair pisze:bozena640 pisze:
![]()
![]()
Kochaniutka jesteś
![]()
![]()
Ciociu, kochana jesteś. A Duża się mnie czepia, ze w nocy chodzę..No, może [i]szybko chodzę.[/i]
Powiedz Dużej żeby w nocy spała a nie patrzyła co Ty robisz
kalair pisze:Cześć..
Kociara82 pisze:kalair pisze:Cześć..
jak milo widziec Twoj kolorowy pyszczek, kiciuniu piekna
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Słodkie! Buborku, widzę, że siedzisz na tubie i się bawisz dobrze!![]()
O tak..Tylko, żeby to się na cokolwiek przydało, skoro kot i tak usłyszy to, co On chce!![]()
![]()
![]()
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Trzeba sie uczyć obcych języków
O tak..Tylko, żeby to się na cokolwiek przydało, skoro kot i tak usłyszy to, co On chce!![]()
![]()
![]()
Co fakt to fakt Kalair![]()
kalair pisze:A to mój tył Cioteczki i Wujku!![]()
bozena640 pisze:kalair pisze:A to mój tył Cioteczki i Wujku!![]()
![]()
![]()
I tył i przód jest śliczny
![]()
Kociara82 pisze:Ty, skarbie cala jestes uroczaAle sie slicznie wkomponowals kolorystycznie w drapaczek
![]()
Tak, weekendy i wszelkie swieta mam wolneTo dobrze, bo dzis fatalnie sie czuje i nie wytrzymalabym w robocie...
(jak to w babskie dni)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 33 gości