Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:u mnie pogoda wspaniala, bo mam dzisiaj urlop, wyspalam sie, wiec wszystko jest super
rano mialam kocią tv - usiadlam sobie na kanapie, zeby poobserwowac kociaki, a one daly taki popis, tak sie bawily, ganialy, polowaly... piekne to bylo, normalnie sie tego nie widzi, bo czlowiek siedzi w pracy.... czemu ja nie mam bogatego meza![]()
pozniej Freya siedziala na parapecie, proszyl snieg, a ona dostawala wytrzeszczu, probowala łapać co wieksze platki sniegu i dziwila sie, ze nie moze ich dotknac.... nie wiem czy ona pierwszy raz snieg zauwazyla.... tak to wygladalo....
kalair pisze:tillibulek pisze:kalair pisze:U nas zima.
spadaj, zimo!!! nie znosze chlodu, mrozu, chlapy... ble!
Niech spada, słusznie Tilku!
Nie znoszę. A cały dzień dzisiaj śnieży..
miniboni17 pisze:Czy będą dzisiaj fotki tych białych i puszystych jak śnieżek kotków?
Mała Dzikuska pisze:Ja to jak niedźwiedź mogłabym zapadać w sen zimowy i budzić się wiosnąZima, mróz, śnieg ok, ale za oknem!
A ja w ciepełku...
tillibulek pisze:sama se skomentuje, bo chyba Kalercia juz zmeczona... niezly wytrzeszcz małego oszołomka
Cameo pisze:Chciałam zamówić drapak w zooplusie, ale to będzie chyba na zasadzie: przyjedzie, albo nie, więc wolę odpuścić[chociaż ceny i drapaczki kuszące
]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 149 gości