anulka111 pisze:rety to najpiekniejszy watke na miau) kwiatki
)
Na pewno zrobiło się baaardzo kolorowo! Aż przyćmiło Kretusie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:rety to najpiekniejszy watke na miau) kwiatki
)
kropkaXL pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:Oooo-cebulice też miałyśmy-białe i różowe!
No kurczę-wszystko mam przed oczyma jak mi przypominasz![]()
![]()
![]()
![]()
Ale mile?
Jasne,że mile!!!!!!!!
a nie, bo rozyczkikociczka39 pisze:kalair pisze:Tak kiedyś spałyśmy!![]()
A to pewno są Lilie
kalair pisze:Tak kiedyś spałyśmy!![]()
kropkaXL pisze:Nosio w nosio-słodziutkie![]()
![]()
-tak czasem Ptys z Antosią sypia,albo z Zoe!
Kociara82 pisze:a nie, bo rozyczkikociczka39 pisze:kalair pisze:Tak kiedyś spałyśmy!![]()
A to pewno są Lilie
anulka111 pisze:mam do was dwa pytania o kwiatki :
1. widzialam raz taki cudny ciemnozielony krzew rozrasta sie w taka polkule wysokosci okolo 1m i kwitnie na zolty kolor takimi kwiatkami ala pojedynczy kwiatek floksa-caly jest nimi obsypany -wyglada super -ale nie wiem co to ....kwitnie poznym latem, kolor zoltego nie jest tak ostry jak cytryna tylko jak blada cytryna-bardzo bym toto chciala posadzic przed blokiem
2. cudo to juz w ogole odpal...znajoma przywiozla z zagranicy cos dziwnego ....zimozielone , krzew ktory pokroj ma jak zamia tylko liscie takie jak cytryny duze ,ciemnozielone i blyszczace ....za cholere nie wiem co to jest ....mam obiecane do posadzenia rpzed blokiem ,ze dostane , ale chcialabym wiedziec ,co sadze, czy ktos moze z czyms takim sie spotkal....acha nie widzialam by toto kwitlo i po paru latach jest wysokosci z 2metry z hakiem
bubor pisze:kalair pisze:Tak kiedyś spałyśmy!![]()
A teraz tak nie śpicie ślicznotki ?
kalair pisze:I tak spałyśmy..![]()
slodziasniekalair pisze:I tak..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości