Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pucio79 pisze:Jestem już po odwiedzinach u MikusiaMiko to prawdziwy wulkan energii i zrobić mu zdjęcie jest naprawdę ciężko ale udało się
Nowe zabawki się spodobały, pograliśmy sobie piłeczką, wymęczył myszkę, a i moje palce też smakowały. Toaleta również była, a co
Miko powoli przybiera na wadze i wkrótce chyba straci pompony. Karmę kupiłam u weta więc na trochę starczy. Oczywiście umówiliśmy się z Mikusiem na kolejne spotkanie w przyszłym tygodniu. Jest naprawdę pięknym kotem i trudno się w nim nie zakochać
![]()
![]()
Miziaki oczywiście też były
![]()
Zapraszam do obejrzenia zdjęć. Miłego oglądania![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dama Ya pisze:pucio79 pisze:Jestem już po odwiedzinach u MikusiaMiko to prawdziwy wulkan energii i zrobić mu zdjęcie jest naprawdę ciężko ale udało się
Nowe zabawki się spodobały, pograliśmy sobie piłeczką, wymęczył myszkę, a i moje palce też smakowały. Toaleta również była, a co
Miko powoli przybiera na wadze i wkrótce chyba straci pompony. Karmę kupiłam u weta więc na trochę starczy. Oczywiście umówiliśmy się z Mikusiem na kolejne spotkanie w przyszłym tygodniu. Jest naprawdę pięknym kotem i trudno się w nim nie zakochać
![]()
![]()
Miziaki oczywiście też były
![]()
Zapraszam do obejrzenia zdjęć. Miłego oglądania![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cudowny? ZJAWISKOWY!!!
Tweety pisze:a nie lepiej jakby tylne nóżki zwisały swobodnie? on przecież sobie nimi poruszał, może to by stymulowało chodzenie?
Tweety pisze:a nie lepiej jakby tylne nóżki zwisały swobodnie? on przecież sobie nimi poruszał, może to by stymulowało chodzenie?
pucio79 pisze:kasiek252 pisze:iwona66 pisze:wystarczą same fotki do zakochania![]()
to prawda
zaznaczam sobie i na pewno tu wrócę
Miko ma coraz więcej wielbicielek
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf, puszatek, quantumix i 139 gości