Pani Basica się czepia - maincun jak malowanie, a futro wraz z pędzelkami jest chwilowo w pralni Gdzie jest Swarzędz - no dobra, ja jestem blondynka (tyle, że dla niepoznaki zafarbowana) ???
oooo Dżasmin......co to Sernika sie nie boi....... futra sie nie pierze tylko w naftalinie trzymie...........a kulką mola trudno trafic to i trwa to trochę..... Basica -maincoon jak malowany...MariaD oszaleje ze szcześcia jak zobaczy chociaz jej piekne maicoony trochę inaczej wyglądaja ale to chyba jakis odłam warszawski.No w każdym razie Bajra to to nie jest.....
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 10:47 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Bardzo chcieliśmy podziękować za wsparcie, które Minio Valentinio otrzymał od PUCHATKOWA i dzięki temu może sobie spokojnie- przebadany, zdrowiutki, ciachnięty i wycięty i z czystymi ząbeczkami na najlepszy domek pod słońcem czekać
ruru pisze:Bardzo chcieliśmy podziękować za wsparcie, które Minio Valentinio otrzymał od PUCHATKOWA i dzięki temu może sobie spokojnie- przebadany, zdrowiutki, ciachnięty i wycięty i z czystymi ząbeczkami na najlepszy domek pod słońcem czekać
O Boziuniu, utonęłam w jego zielonych oczach ....
Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.