Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2010 0:35 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

koconek pisze:Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się oddać swój głos na prowadzoną przeze mnie akcję Sterylek na Politechnice Poznańskiej

Podczas kiedy siostry sabatowały na moje konto wpłynęły dodatkowe środki od forumowego sponsora, który pragnie pozostać anonimowym. Dzięki tej pomocy mogłam zabezpieczyć środki na wszystkie planowane sterylki. Niestety brakuje finansów na jedzenie i żwirek dla kotów.
Nie wiem, jak duża kwota z "puli czarownic" została zaplanowana na pomoc dla mojej akcji, nie mniej proszę jedynie o część, która zabezpieczyła by zakup jedzonka i żwirku natomiast pozostałe środki chciałabym oddać na rzecz Kociej Doliny.

Zestawienie dotychczasowych i planowanych działań przedstawiłam na 1 stronie wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=107591
Bardzo proszę także o pomoc dla naszego kochanego Tiramisu z Politechniki
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=107915&start=105

Jeszcze raz bardzo dziękuję!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przepraszam, że dopiero teraz :oops:
Koconku, gratulujemy wygranej i dziękujemy, że o nas pomyślałaś - to bardzo szlachetne z Twojej strony :1luvu: A wszystkim czarownym Czarownicom dziękujemy za oddane na nas głosy. Co tu dużo mówić - fajne z Was dziewczyny :) Chętnie się odwdzięczymy zarzucając Was czarnym kotem w ilości hurtowej (jest ich w fundacji 11) :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto!
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

Kocia Dolina

Od: Nie maja 18, 2008 11:43

Post » Pt mar 05, 2010 9:41 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

A ja nieśmiało ponawiam pytanie : CO TO BYŁO TE DWA RUDE :?:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt mar 05, 2010 10:42 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

A ja nieśmiało zapytam - gdzie jest vega36? Była i się nie odezwała więcej :roll: Nie dość ładnie przywitałyśmy zajęte sabatem?

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt mar 05, 2010 10:59 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

AYO pisze:A ja nieśmiało ponawiam pytanie : CO TO BYŁO TE DWA RUDE :?:

TO dwa rude....to znalazłam na jednej ze stronek internetowych i zastanawiam się czy by mojego białego persiaczka tak nie przefarbować :mrgreen:

ale trzeba przyznać, że kocunki śliczne :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt mar 05, 2010 11:02 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

W pierwszej chwili pomyślałam [ślepowron jeden :oops: ], że to małe dwa lisy :ryk:
Nigdy przedtem nie widziałam tak umaszczonego kota 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 05, 2010 11:05 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

:ryk:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt mar 05, 2010 12:55 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

mmk pisze:A ja nieśmiało zapytam - gdzie jest vega36? Była i się nie odezwała więcej :roll: Nie dość ładnie przywitałyśmy zajęte sabatem?

A ja się podepnę pod pytanie :!:
Vega36 gdzieś Ty?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt mar 05, 2010 13:03 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Czarownice potrzebna pomoc :!: :!: :!: Do katowickiego schroniska trafiło 27 kotów pani, która została umieszczona w szpitalu. Wątek tych kotów TUTAJ. Są ogłaszane gdzie się da, to domowe, oswojone koty. Niestety dzisiaj okazało się, że jedna z kotek ma FIV+

Mała1 pisze::crying:

no i stało się
:crying:

Kreska ma fiva

Fiv +
Felw -

:crying:

nie wiem co teraz

trzebaby przetestowac wszystkie koty
a my nie mamy na to funduszy

czy ja moge prosic forum o pomoc? :|
w zakupie testów...

proszę :(

( strasznie sie boję,dodatnie koty beda musiały byc podejrzewam uspione, nie ma szns na osobne pomieszczenie dla takich. trzebaby wybudowac nowy budynek, naprawde kompletnie nie ma gdzie...) :crying:

Wytłuszczenia moje.

Straszna sprawa - póki nie wykluczy się choroby koty nie trafią do domów.

Co możemy zrobić :?: :?: :?: Jakieś pieniądze zawsze są w rezerwie, a może marcową pulę przeznaczymy na zakup testów :?:
Tak głośno myślę :oops: Bardzo to smutne :cry:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt mar 05, 2010 13:08 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Czytałam o tym...
Mamy fundusz z kuligu, można cóś dołożyć....

Villemo :?:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 05, 2010 13:33 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jestem...
Dajcie mi chwilę pomyśleć...

AYO potrzebuję Twój tel! Chyba, że masz jakiś służbowy, z którego możesz zadzwonić do mnie :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 05, 2010 13:54 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Mam służbowy - dawaj nr 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 05, 2010 17:20 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Podumałam...
Fundusz kuligowy jak najbardziej mógłby iść na testy. Tam liczy się czas!! A przecież pula marcowa będzie do wydania dopiero w kwietniu...
Teraz muszą się wypowiedzieć Siostry, które były na Sabacie i składały się na kulig.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 05, 2010 17:34 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Witajcie Czarowne...

u nas ciezki czas - Maciej ma FIPa.......
TŻ pojechal z nim do weta na badanie.... opuchniety brzuch, zapadle boki, brak apetytu i odwodnienie - brzuch jak termofor i zolty oleisty plyn w strzykawce....

ciezko mi bardzo... pokochalam tego kota cala soba...
dopoki sie nie meczy - bede go kochac, calowac, piescic, pomagac mu trwac
mamy darowany czas
trzeba wykorzystac ten dar jak najpiekniej sie da...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt mar 05, 2010 18:56 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

SOl .....

W kwestii kuligowego funduszu przyjęto przez aklamację przeznaczenie go na jakiś ratunkowy i nagły cel [Siostra Prezes dokmentowała 8) ] - ja postuluję ten z zapytaniem do Siostry Skarbnik, czy można jeszcze coś dorzucić..
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 05, 2010 19:05 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ale było też przyjęte, że głosować nad celem będą te, które się składały :!:
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]