Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Babajaga gdzieś tu jest, ale to nie ja!:
kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:Spoko, streszczę!![]()
![]()
Hej Nelluś!Ja też się cieszę!
To streść mi skarbie, jak Ty będziesz pracowała?
I w ogóle coś o pracy
Będę pracować u koleżanki bliskiego znajomego. Otwiera drugi sklep z pościelą i ręcznikami. Od wtorku zaczynam, rozkładamy towar i od środy go! Będę sama , więc na cały etat i soboty. Ale to nic, na razie to nawet dobrze. Strasznie fajnie!![]()
kociczka39 pisze:kalair pisze:Duża sobie pójdzie, to ja się tak nie bawię,![]()
zrobię jej kibisz
kociczka39 pisze:kalair pisze:Nelly pisze:To streść mi skarbie, jak Ty będziesz pracowała?
I w ogóle coś o pracy
Będę pracować u koleżanki bliskiego znajomego. Otwiera drugi sklep z pościelą i ręcznikami. Od wtorku zaczynam, rozkładamy towar i od środy go! Będę sama , więc na cały etat i soboty. Ale to nic, na razie to nawet dobrze. Strasznie fajnie!![]()
A to te dwie gdzie indziej będą?Bo miałyście być we trzy
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:
A to te dwie gdzie indziej będą?Bo miałyście być we trzy
Ne ne! Tam ogólnie będzie nas 4. Ale trzy dziewczyny są z tego drugiego sklepu, z którym będziemy mieć lokal.
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:A to te dwie gdzie indziej będą?Bo miałyście być we trzy
Ne ne! Tam ogólnie będzie nas 4. Ale trzy dziewczyny są z tego drugiego sklepu, z którym będziemy mieć lokal.
Aaa,pomerdoliło się mnie ,sorkens![]()
To pewno z wrażenia![]()
kalair pisze:
![]()
Wrażenia to ja będę mieć! Troszkę szefowej nie za bardzo dzielenie lokalu z obcymi, w końcu nie zna tych dziewczyn, ale na razie trzeba.
kociczka39 pisze:kalair pisze:
![]()
Wrażenia to ja będę mieć! Troszkę szefowej nie za bardzo dzielenie lokalu z obcymi, w końcu nie zna tych dziewczyn, ale na razie trzeba.
Jak będzie miała niedrogo,to szybko się odbije i stać ją będzie na "samotność".Przemęczy się jakoś![]()
![]()
Tak się mnie zdaje
dzikus pisze:kalair pisze:Dobrze mi tu, a wyganiają..
No kurde, czemu Cię wyganiają Aniołku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google Adsense [Bot] i 20 gości