IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Czw mar 04, 2010 16:00 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

W tym wypadku organizatorzy sami poprosili o pomoc poniewaz akurat BRI zglosilo sie bardzo malo ok 10 szt. - Wroclaw 82 szt
Dobrze ze akurat nie ma show BRI w Zamosciu !! 8O
Dlatego pozwolilam sobie na zamieszczenie tego Apelu na forum aby zachecic wlascicieli BRI.

Moze ze wzgledu na niefortunna lokalizacje w tym roku wystawy - Zamosc taka jest niska frekfencja. Choc Zamosc jest ok 80 km tylko dalej od Lublina.
Byc moze nastepna wystawa odbedzie sie w Pulawach a wiec blizej Warszawy i bedzie lepszy dojazd i lepsza frekfencja. :ok:

Termin zglaszania kotow pewnie zostanie przedluzony po wystawie we Wroclawiu !!
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Czw mar 04, 2010 18:54 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

CZANKRA pisze:Moze ze wzgledu na niefortunna lokalizacje w tym roku wystawy - Zamosc taka jest niska frekfencja. Choc Zamosc jest ok 80 km tylko dalej od Lublina.

A co jest w tej lokalizacji niefortunnego?! Do Zamościa z Warszawy jedzie sie ok. 4 godz. Droga jest dobra, z szerokimi poboczami, z mozliwoscia wyprzedzania, bez kawalkady TIRow. Miasto - jedno z piekniejszych w Polsce. I tanie dobre piwo Zwierzyniec.
Ze niby do Wroclawia (i paru innych miejsc gdzie organizowane sa wystawy) dojazd z Warszawy jest lepszy?

OloK.

Od: Śro cze 27, 2007 9:15

Post » Czw mar 04, 2010 19:02 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Sorry ale z tą dobrą drogą... :ryk: :ryk:
I to 80km dalej to jest ta godzina z kawałkiem, której nie chce mi się w sobotę rano pokonywać dodatkowo....
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw mar 04, 2010 19:03 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Kicorek pisze:Szkoda, że nie jedziesz, bo bym sie podpięła do transportu :(
Bo jak na razie to i ja nie jadę, bo nie mam jak :|

a nie chcesz do Chorzowa? Zapewniam nocleg w Krakowie 8)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw mar 04, 2010 19:06 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Kusisz... pewnie, że chcę :mrgreen:

Ale wcześniej myślałam tu.
Chyba jednak nic z tego. Trudno.
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw mar 04, 2010 19:29 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Mysza pisze:Sorry ale z tą dobrą drogą... :ryk: :ryk:
I to 80km dalej to jest ta godzina z kawałkiem, której nie chce mi się w sobotę rano pokonywać dodatkowo....

A ja sie bede upierac, ze dobra ;-) Ale moze to lokalny patriotyzm wyzwala u mnie takie stwierdzenia.

OloK.

Post » Czw mar 04, 2010 19:31 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Chorzów? Kto napisał "Chorzów"? :mrgreen:
Zamość dla mnie za daleko i za wcześnie ale Chorzów... :twisted:

Zabrze niedaleko, odwiedziłabym kocurka z miotu F. :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw mar 04, 2010 20:52 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

OloK. pisze:
CZANKRA pisze:Moze ze wzgledu na niefortunna lokalizacje w tym roku wystawy - Zamosc taka jest niska frekfencja. Choc Zamosc jest ok 80 km tylko dalej od Lublina.

A co jest w tej lokalizacji niefortunnego?! Do Zamościa z Warszawy jedzie sie ok. 4 godz. Droga jest dobra, z szerokimi poboczami, z mozliwoscia wyprzedzania, bez kawalkady TIRow. Miasto - jedno z piekniejszych w Polsce. I tanie dobre piwo Zwierzyniec.
Ze niby do Wroclawia (i paru innych miejsc gdzie organizowane sa wystawy) dojazd z Warszawy jest lepszy?

a dlaczego z Warszawy? 8O
poza Warszawą też mieszkają hodowcy i też jeżdżą na wystawy :twisted:
a Ci z Trójmiasta (serdecznie Cię pozdrawiają :D ) i zauważają nieśmiało, że oni to blisko mają tylko do siebie na wystawy :lol:
Izabela
Obrazek

Marcepan

Od: Śro lip 11, 2007 15:22

Post » Czw mar 04, 2010 21:39 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Zamość jest mało dostępny dla hodowców niezmotoryzowanych - PKP zlikwidowała połączenia.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Czw mar 04, 2010 21:44 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

MariaD pisze:Chorzów? Kto napisał "Chorzów"? :mrgreen:
Zamość dla mnie za daleko i za wcześnie ale Chorzów... :twisted:

Zabrze niedaleko, odwiedziłabym kocurka z miotu F. :D

Koniecznie z aparatem :mrgreen:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Czw mar 04, 2010 21:54 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Oj czekamy na informacje o wystawach w Zabrzu i Krakowie !!!
Mam duza ochote sie na te wystawy wybrac !! :P
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pt mar 05, 2010 10:30 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Oberhexe pisze:Zamość jest mało dostępny dla hodowców niezmotoryzowanych - PKP zlikwidowała połączenia.

Wyprawa do Zamoscia PKP nie byla sielanka. Najlepsze polaczenia (i znowu z tej W-wy ;-) ) to busiki, ktore kursuja regularnie, ceny maja przyzwoite, a jezdza szybciej niz autobusy albo - kiedys - PKP.

OloK.

Post » Pt mar 05, 2010 10:38 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

Z Krakowa tez sa busy :D
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Pt mar 05, 2010 10:42 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

sylwiah2 pisze:Z Krakowa tez sa busy :D

Czyli nie jest tak zle z ta "dostepnoscia" Zamoscia ;-)

OloK.

Post » Pt mar 05, 2010 22:53 Re: IX i IX Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Zamościu

danunka pisze:
CZANKRA pisze:Pomagam jak moge !!

A tak apropo nie ma ani jednego kociaka w 12 klasie ( w zadnym kolorze ) w kat I i zadnego miotu w kat I !!!

widzę ,że jesteś dobrze poinformowana :wink:
nie ma kotów kat I w pobliżu ani w odległości do 100 km ? może już rasa mało modna ? :kotek: a może kocie dzieci urosły stąd brak kl.12 i miotów ?
albo jeszcze czas mają zgłaszający (Termin przyjmowania zgłoszeń do 7 marca 2010 roku) :wink:

są, są :D
powinny się zgłosić - namawiam usilnie :D

Puffy

Od: Sob cze 03, 2006 14:17

[poprzednia][następna]