tillibulek pisze:tillibulek pisze:kalair pisze:Ile wazy?
Safulek ok. 5 kg.
to na pewno niedlugo Ruby jej dorowna, bo pasie sie na potege
A w jakim jest wieku?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:tillibulek pisze:kalair pisze:Ile wazy?
Safulek ok. 5 kg.
to na pewno niedlugo Ruby jej dorowna, bo pasie sie na potege
kalair pisze:maggia pisze:Bożenko serdeczne gratulacje!![]()
![]()
Ja pracuje w biurze i jestem w domu o 17.
Dzięki Madziu!!Oj, ale do 16 pracujesz, czy jeszcze dłużej? Pewnie w miarę potrzeb..
kalair pisze:Też nie mam żabocika, ale wcale się nie przejmuję!![]()
maggia pisze:kalair pisze:maggia pisze:Bożenko serdeczne gratulacje!![]()
![]()
Ja pracuje w biurze i jestem w domu o 17.
Dzięki Madziu!!Oj, ale do 16 pracujesz, czy jeszcze dłużej? Pewnie w miarę potrzeb..
A do 16 ale od 7.30. Mam prawie 30 km do pracy.
OKI pisze:kalair pisze:Też nie mam żabocika, ale wcale się nie przejmuję!![]()
I nie musisz, masz inne zalety
kalair pisze:
Też niefajnie.. Jednak dojazd zawsze troszkę czasu zajmie. Ja wiem, że dla posiadaczy autek te odległości się inaczej liczą, ale dla mnie np. 30 km. to cała wyprawa.
maggia pisze:kalair pisze:
Też niefajnie.. Jednak dojazd zawsze troszkę czasu zajmie. Ja wiem, że dla posiadaczy autek te odległości się inaczej liczą, ale dla mnie np. 30 km. to cała wyprawa.
Ja mam samochód i co? jadę prawie godzinę.![]()
Najlepiej mieć pracę blisko.
maggia pisze:kalair pisze:
Ja mam samochód i co? jadę prawie godzinę.![]()
Najlepiej mieć pracę blisko.
kalair pisze:ILE?! No to mnie zaskoczyłaś.....Teraz mamy nową drogę do Bielska-35km-i nią idzie dojechać w 20 minut! Musiz mieć fatalny ten dojazd.. No nie zazdroszczę Madziu.. A soboty pracujące?
OKI pisze:kalair pisze:ILE?! No to mnie zaskoczyłaś.....Teraz mamy nową drogę do Bielska-35km-i nią idzie dojechać w 20 minut! Musiz mieć fatalny ten dojazd.. No nie zazdroszczę Madziu.. A soboty pracujące?
Kalerciu, ja mam do pracy 18 km - i cieszę się, jak mi droga zajmie 40 minut
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:ILE?! No to mnie zaskoczyłaś.....Teraz mamy nową drogę do Bielska-35km-i nią idzie dojechać w 20 minut! Musiz mieć fatalny ten dojazd.. No nie zazdroszczę Madziu.. A soboty pracujące?
No to faktycznie wolę blisko pracę i własne nóżki.![]()
Tyle co do miasta, centrum. Zaleta małych miast.A 18 km, to ni w pięć ni w dziesięć..Za daleko piechota, a jak widać autkiem droga jak na sybir..
Ale kwestia przyzwyczajenia pewnie. Te minuty zlecą.
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:
No to faktycznie wolę blisko pracę i własne nóżki.![]()
Tyle co do miasta, centrum. Zaleta małych miast.A 18 km, to ni w pięć ni w dziesięć..Za daleko piechota, a jak widać autkiem droga jak na sybir..
Ale kwestia przyzwyczajenia pewnie. Te minuty zlecą.
Dla ułatwienia dodam, że ja jeżdżę w przeciwną stronę niż korki sąRano z centrum, a wieczorkiem do
![]()
Tak naprawdę przechlapane mają ci, co mieszkają tu gdzie pracuję, a robią w centrum - oni jakieś 1,5h minumum w jedną stronę
dzikus pisze:kalair pisze:Też nie mam żabocika, ale wcale się nie przejmuję!![]()
Słodka jesteś niemożebnie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości