KAsia Amy pisze:Witaj Inusiu słonecznie!
A ja mam słoneczko i trochę chmureczek

Moderator: Estraven
KAsia Amy pisze:Witaj Inusiu słonecznie!
MaryLux pisze:Włam nic miłego. Dlatego jak miałam wybór między mieszkaniem na parterze lub poddaszu (mieszkania pośrodku były za duże jak na moje potrzeby), to wybrałam poddasze
aglo pisze:
Włam do siąsiadów-nie do nas, to tak gwoli ścisłości. Wydarzenie postawiło wszystkich w bloku na nogi... A wczoraj mieliśmy dziwne dzwoni do drzwi (znaczy, ktoś zadzwonił i się nie pokazał), więc wolimy na zimne dmuchać...
aglo pisze:MaryLux pisze:Włam nic miłego. Dlatego jak miałam wybór między mieszkaniem na parterze lub poddaszu (mieszkania pośrodku były za duże jak na moje potrzeby), to wybrałam poddasze
My zbyt dużego wyboru mieszkań, na które nas było stać, nie mieliśmy. Poza tym braliśmy pod uwagę dziecko. Wizja wciągania wózka na któreś tam piętro w bloku bez windy mnie przerażała, dlatego wybraliśmy parter.
Zresztą, włam w naszym bloku był do mieszkania zdaje się, że na 4 piętrze. Włamywaczy przeleźli po balkonach...
kociczka39 pisze:aglo pisze:
Włam do siąsiadów-nie do nas, to tak gwoli ścisłości. Wydarzenie postawiło wszystkich w bloku na nogi... A wczoraj mieliśmy dziwne dzwoni do drzwi (znaczy, ktoś zadzwonił i się nie pokazał), więc wolimy na zimne dmuchać...
ooo kurde moll![]()
![]()
aglo pisze:No, a poza tym słonko za oknem, ja ulepiłam właśnie obiad22 pierogi ze srem.
Mój małżonek będzie szczęśliwy...
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:aglo pisze:
ooo kurde moll![]()
![]()
albo i kurde dur
BTW miałam kiedyś na studiach wykładowcę, którego nazywaliśmy Kurde właśnie, bo namiętnie używał tego słowa, także w czasie wykładów.
aglo pisze:Ze swego krótkiego doświadczenia życiowego wiem, że tytuł naukowy nie zawsze idzie w parze z kulturą osobistą oraz kulturą słowa...
W liceum miałam super nauczyciela z historii...Do tej pory jest moim ideałem pedagoga. Zawsze w garniturze, w jego butach można było się przeglądać, wysławiał się po polsku (czego zawsze mu zazdrosiłam, bo ja mówię dość niedbale, mimo, że się staram)...
A jak musiał pałę postawić, to przepraszał...I zaznaczał, ze na następnej lekcji można ją poprawić...
aglo pisze:Ze swego krótkiego doświadczenia życiowego wiem, że tytuł naukowy nie zawsze idzie w parze z kulturą osobistą oraz kulturą słowa...
W liceum miałam super nauczyciela z historii...Do tej pory jest moim ideałem pedagoga. Zawsze w garniturze, w jego butach można było się przeglądać, wysławiał się po polsku (czego zawsze mu zazdrosiłam, bo ja mówię dośc niedbale, mimo, że się staram)...
A jak musiał pałę postawić, to przepraszał...I zaznaczał, ze na następnej lekcji można ją poprawić...
annette88 pisze:Widziałam wczoraj w jednej pierogarni pierożki z brokułami i fetą ! Tylko ja fety nie bardzo
annette88 pisze:Widziałam wczoraj w jednej pierogarni pierożki z brokułami i fetą ! Tylko ja fety nie bardzo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 750 gości