K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 04, 2010 10:07 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

wieści od Ewy i Romka - DS Tymonka (od pani Heleny):
"lody już przełamane, wyszedł i zjadł mi pół puszeczki z ręki, ale od razu potem się schował. Umył się też już i nie czuć od niego niczego nieprzyjemnego. pięknie się bawi myszką, tylko czemu o 5tej rano? nad głaskaniem pracujemy przy okazji jedzonka, ale troszkę się odsuwa. ale i tak widać postępy, więc bardzo się cieszymy."
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Czw mar 04, 2010 10:23 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

Mam też prywatę... u mojej mamy za Wieliczką, sąsiad ma 2 koty ok półroczne jak zrozumialam, jedno napewno trikolorka wiec kotka, drugie bialo czarne wiec niewiadomo. Koty maja co jesc i gdzie spac, wiec mozna je tylko ciachnac, są bardzo miziaste, więc być może jak mi się zwolni dt, wzięłabym je na tymczas do wydania, byłoby im lepiej.....
Jedyne co jets pilne, to ich ciachnięcie...

Dawaj, Lutra!
Bo lada chwila będę w stanie wskazującym na rozmnażanie.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw mar 04, 2010 10:25 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

To Patka, moja Mama nie mieszka w Wieliczce. :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw mar 04, 2010 10:38 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

Tweety pisze:zbieram zamówienia na puszki Felix po 2,90 i Animondę po 2,20. Jutro rano muszę mieć ostateczną listę, ewentualnie jeszcze Bozitę (chyba 3,50 :roll: )

Jedzie żwirek, dzisiaj można odbierać z Kocimskiej. Im szybciej tym lepiej, bo to ponad 20 worków. Wpłaty proszę na konto AFN-u z dopiskiem "nick - żwirek"

A jakiej wielkości ta Animonda?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw mar 04, 2010 10:43 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

queen_ink pisze:
Tweety pisze:zbieram zamówienia na puszki Felix po 2,90 i Animondę po 2,20. Jutro rano muszę mieć ostateczną listę, ewentualnie jeszcze Bozitę (chyba 3,50 :roll: )

Jedzie żwirek, dzisiaj można odbierać z Kocimskiej. Im szybciej tym lepiej, bo to ponad 20 worków. Wpłaty proszę na konto AFN-u z dopiskiem "nick - żwirek"

To jest Animonda brocconis 400 gram. - tak Tweety :?:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw mar 04, 2010 11:03 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

Etiopia pisze:
queen_ink pisze:

To jest Animonda brocconis 400 gram. - tak Tweety :?:

tak

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw mar 04, 2010 11:04 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

lutra pisze:To Patka, moja Mama nie mieszka w Wieliczce. :)

Właśnie z racji faktu ze biore tymczasa nr 2 w tym momencie nie dam rady, przechowac je moglabym bez problemu u siebie ale nie jako kota nr 6 i 7:( zreszta jakbym je juz miala lapac to chyba bym juz nie wypuscila bo szkoda mi miziakow na wiejskie warunki:(
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw mar 04, 2010 11:11 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Tweety pisze:
Patka_ pisze:
Tweety pisze:Patka, jesteś w stanie wziąć dwa maluchy z tych pozostawionych po lokatorach?
Czy ma ktoś jeszcze jakieś klatki, w których moglibyśmy przechowywać koty po ciachnięciu?

Lutra, a my chyba mamy swoje klatki w Arwecie, tak?

Dam radę wziąść jednego ( a i tak TŻ zrzędzi:/)

Mam też prywatę... u mojej mamy za Wieliczką, sąsiad ma 2 koty ok półroczne jak zrozumialam, jedno napewno trikolorka wiec kotka, drugie bialo czarne wiec niewiadomo. Koty maja co jesc i gdzie spac, wiec mozna je tylko ciachnac, są bardzo miziaste, więc być może jak mi się zwolni dt, wzięłabym je na tymczas do wydania, byłoby im lepiej.....
Jedyne co jets pilne, to ich ciachnięcie...

szkoda je rozdzielać, bo to maluchy :roll:

a żwirek miałaś zamówiony? bo to tylko dla tych co złożyli zamówienie u Lutry tzn jest wyliczone kto ile chciał

Niestety nie dam rady kota nr 6, nie ma mnie w ogole w domu ostatnio i syf mnie przerasta, ja mam 3 dorosłe koty z mentalnością maluchów, w tym kudłatego, który się daje przyssysac wiec smutny nie bedzie, ale zostawiam to Twojej decyzji.

Chyba przegapiłam zapisy na żwirek:( Jakby był jakiś wolny to ja chetnie wezme....
Obrazek

Patka_

Post » Czw mar 04, 2010 11:14 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Patka_ pisze:

Niestety nie dam rady kota nr 6, nie ma mnie w ogole w domu ostatnio i syf mnie przerasta, ja mam 3 dorosłe koty z mentalnością maluchów, w tym kudłatego, który się daje przyssysac wiec smutny nie bedzie, ale zostawiam to Twojej decyzji.

ja mówię o tym, który zostanie sam w piwnicy :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw mar 04, 2010 11:25 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

Patka, a czy danie klatki tam nie jest rozwiązaniem, bo za chwilę będziesz mieć tam stado miziaków.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw mar 04, 2010 11:29 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

lutra pisze:Patka, a czy danie klatki tam nie jest rozwiązaniem, bo za chwilę będziesz mieć tam stado miziaków.

danie klatki tam w jakim sensie? jelsi chodzi Ci o pomoc wlasciciela kotow to szczerze watpie, wiesz wiejska mentalnosc, ale sprobowac moge...
Obrazek

Patka_

Post » Czw mar 04, 2010 11:31 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

Patka, czy Ty zajmiesz się transportem tych dwóch kotów?
U tego faceta nie da się ich przechowac po sterylce?
On się zgadza na zabiegi?
Żeby nie było maluchów...
Może Miuti je przechowa po sterylce, pisała, ze może...
Obrazek

noemik

Post » Czw mar 04, 2010 11:36 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

noemik pisze:Patka, czy Ty zajmiesz się transportem tych dwóch kotów?
U tego faceta nie da się ich przechowac po sterylce?
On się zgadza na zabiegi?
Żeby nie było maluchów...
Może Miuti je przechowa po sterylce, pisała, ze może...

transport oczywiscie za tydzien bede jechac, facetowi wisi czy koty beda u nieog mieszkac czy nie, wiec nie sadez zbey mial cos przeciwko sterylizacji, ja ich nie widzialam tlyko mam mnie namawiala zeby je wziela bo takie miziaki fajne

cale kwestie logistyczne biore na siebie, jelsi Miuti moglaby je przechowac albo nawet da cim dt jesli sa mizaiste, ja moglbaym je przejac jak sie odkoce...
Obrazek

Patka_

Post » Czw mar 04, 2010 11:41 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

koszty ich utrzymania weźmiesz na siebie?
co innego sterylka a co innego dt i szukanie domu.
Obrazek

noemik

Post » Czw mar 04, 2010 11:46 Re: K-ów, sezon na maluchy rozpoczęty :-((

noemik pisze:koszty ich utrzymania weźmiesz na siebie?
co innego sterylka a co innego dt i szukanie domu.

Jesli chodzi o jedzenie nie ma zandego problemu, jesli nie mozemy ich przyjac na afn, z powody dziury budżetowej to szczepienie i odrobaczenie tez bym pokryla,ale na 100% bede wiedziec jak je zobacze i pogadam z wlascicielem czy mi je tak chetnie odda...
Obrazek

Patka_

[poprzednia][następna]