Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wejaga pisze:Co słychać u kieleckich kotków?
Kiedy Niusia wybiera się w swoją wielką podróż?
fiona.22 pisze:Teraz mamy dośc trudny okres i działalnośc zawieszona praktycznie od dwóch miesiecy.
W miedzy czasie powstało troszke nowych pomysłów jak usprawnić nadzie działania.
W związku z tym dobrze byłoby sie spotkać gdzies na kawce, pogadać, przemysleć i zdecydować.
Dajcie znać kiedy Wam pasuje, kiedy macie wolna chwilke (przyszły tydzień może ?)
sprawa kotków- dzieki Gem- u mnie klopot z łapaniem-wiec to wspaniala oferta. jak juz mowiłam Ilonie za pobyt / karme kotow zaplacilabym gotowka z gory....ale jest ten problem co zawsze, co wszedzie ....domki. nie wiem co z tym dalej robic. . . skoro Wy obeznani w kocich sprawach wiecie ze o to najtrudniej co ja moge wymyslic...wywiozlam 3 koty w tym roku, 2 do domow wychodzacych, na ryzyko. poszczescilo im sie, ale juz teraz nie ma szansy w moim skromnym kregu znajomych.....
nie wiem...
chetnie sie spotkam, chetnie sie podowiaduje to i owo ( mysle ze tu mam mozliwosci) w spr. organizacji prozwierzecych...ale to sa jednak sprawy o ktore dlugo sie walczy - i pewnie bedzie sie mialo chec nieraz poddac,
Chce byc od razu szczera- czy przyda sie ktos kto nie zlapie i nie wezmie do domu kotka? jesli tak- to ja sie deklaruje.
mam nadz ze to bedzie wziete na serio bo przez jakies jedno stare drobne nieporozumienie nie chcialabym byc traktowana jako ktos ze slomianym zapałem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 116 gości