kociakom na pewno nigdzie nie będzie lepiej 

sabina skaza pisze:wiecie co, wyświetliło mi się u góry na żółto:
"Wątki, zawierające treści reklamowe lub komercyjne mogą być zamieszczane jedynie na przeznaczonym do tego Podforum Pchli Targ, wyłącznie przez użytkowników spełniających warunki regulaminu tego Podforum. W każdym innym przypadku zamieszczanie takich informacji wymaga indywidualnej zgody administracji Forum."
czy mam zamknąć wątek? czy prosić moderatora o zgodę? mi chodzi o poinformowanie forumowiczy, że jest możliwość taniej opieki nad zwierzakami dla ludzi z forum miau. nic na tym wątku nie sprzedaję, chcę się podzielić z wami emocjami i dostać trochę otuchy, po to by uwierzyć w to, ze warto.....
wiecie co, ja tak ten koci hotel przezywam jakbym była co najmniej znów w ciązy 

sabina skaza pisze:hahahah no tak moderator dał na pchli targ i dlatego u góry na żółto wyświetla mi się regulamin pchlego targu....a ja do moderatora napisałam wczoraj czy robię cos nielegalnego i czy mam zamknąć wątek?o on mi po prostu przenósł z kotów tutaj....oj zmęczona w nocy byłam chyba że nie zauważyłam tego przeniesienia
dzięki solaris
w sobotę będe miała już 3 pokoiki dla kotków
![]()
wiecie co, ja tak ten koci hotel przezywam jakbym była co najmniej znów w ciązy
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość