Karotka - nowy domek z Piratem :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 13:18 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Kilka nowych fotek z zycia kochanych urwisow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

To na razie tyle. Wkrotce moze jakis filmik podamy :roll:

pirat i karotka

Od: Pon lut 08, 2010 21:47

Post » Pon mar 01, 2010 13:26 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

aaaaaleee faaaajne :). Ta niewinna kuleczka na suszarce - rozbrajające :1luvu:. I jak są razem też mi się bardzo podoba! Ale fajne zdjęcióweczki! Piękna z nich para :love:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon mar 01, 2010 13:31 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

pirat i karotka pisze:Obrazek
tutaj to się nawet razem bawią i gonią jakieś piórko 8O :1luvu:

pirat i karotka pisze:Wkrotce moze jakis filmik podamy :roll:
no koniecznie!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pon mar 01, 2010 14:22 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

ale super fotki!!
Piękne kociszcza :D

a jak tam plany dokocenia? Jakiś kotek już na oku? ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 03, 2010 22:31 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Faaaajne zdjęcia :D
Karotka śliczna :P Super, że się zadomowiła :!:
A Piracik jaki już duuuży 8O :1luvu:
Kciki za kotulce :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw mar 04, 2010 19:39 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Znow zaniedbalismy nasz watek ale juz nadrabiam :) Co do planow dokocenia to jednak sie wstrzymamy z bolami bo koty zaczely sie dogadywac :) nie jest to wielka milosc ale poki co dobrae i kumpelstwo.Pirat chyba przestal sie przejmowac gadaniem Karotki i razami od niej i poprostu bezczelnie zaciaga ja do zabawy.Pisze gadaniem Karotki gdyz ona jest bardzo rozgadana(typowa kobieta)gada ze mna gdy ja miziam,gada z panem czasem i przede wszystkim gada z Piracikiem choc czesto to przypomina wrzaski typu "spadaj maly,daj mi spac".Karotka chyba juz wie ze tu ma swoj domek bo nawet jak przyszli goscie to nie zwiala gdzies pod wanne tylko siedziala z nami i nawet dala sie glaskac koledze ktorego widziala pierwszy raz na oczy :)poza tym caluje i barankuje jak szalona mam obawy czy mi kiedys oka nie podbije no ale jakos to przezyje wazne ze kotka sie otwiera :) i co wazne:Karotka nie je juz wcale na kanapie a wrecz bezczelnie przychodzi do kuchni i sie dopomina jedzonka albo wchodzi na blat i szuka co mozna zjesc :)Podsumowujac mam cudowne dwa kociszcza i wiem ze kiedys sie pokochaja nie tylko polubia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tak na marginesie to az mnie kusi zeby przygarnac te malenstwa Gosi zakochalam sie juz dawno ale chyba by mnie maz razem z moim stadkiem z domu wyrzucil :ryk: Trzymamy wiec kciuki za dziewczynki zeby znalazly cudowny wspolny domek :ok: :ok: :ok: pozdrawiamy wszystkie ciocie i wujkow i glaskamy wszystkich futrzastych :kotek: :1luvu:

pirat i karotka

Post » Czw mar 04, 2010 20:27 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

oj no to super wieści!! Pięknie zaczyna się to wszystko ukladać :) oby było coraz więcej miłości wśród kociaków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw mar 04, 2010 21:10 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Cieszę się że powolutku się wszystko układa, oby tak dalej :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob mar 13, 2010 9:04 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

a co tu taka cisza? Jak się miewa przyszywane rodzeństwo? Wszyscy zdrowi? Szaleją i włażą Dużej na głowę? Wieści, zdjęcia, filmiki - wszystkie relacje mile widziane :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Sob mar 13, 2010 9:23 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Piraciku,Karotko-przeogromne dzięki,za pomoc w transporcie Braciszków! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -dzięki Wam,juz nie musza siedziec w pralni,dzięki Wam,dojechały do DT,skąd mam wielka nadzieję,trafią do wspaniałych,własnych domów!
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 16, 2010 16:07 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

A dziekujemy. mamy troche urwanie glowy w domu ale wszyscy chyba zdrowi. karotka co s chyba pokasluje wiec wybierzemy sie do Ani CC na wizyte. Wlasnie zalatwiam kolejny transport dla kociaka z Łodzi no i udalo sie nagrac transport z Kielc do Wroclawia. Tak wiec wszystko u Nas jes w porzadku tylko doskwiera brak czasu ale to nadrobimy. Pozdrawiamy :piwa:

pirat i karotka

Post » Wto mar 16, 2010 18:13 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Boże-jesteście wielcy!!!!!!
Kciuki za Karotke,może to nic wielkiego,ale lepiej miec się na baczności,z chorobami,czasem tak niewinnie się zaczyna!
Strzeżonego Pan Bóg strzeże!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 16, 2010 18:35 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

tak, lepiej dmuchać na zimne; Kciuki i fajnie, że tak się zaangażowaliście w transport :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto mar 16, 2010 19:41 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

A jak kocie relacje?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie mar 21, 2010 19:43 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

relacje miedzy naszymi skarbami ukladaja sie co raz lepiej :) ostatnio tak razem szalaly po domu ze zerwaly caly karnisz z firankami :) na szczescie zadnemu sie nic nie stalo za to duzi mieli dodatkowe zajecie :)Nastal czas ustalania hierarchi miedzy nimi wiec juz nie ma mowy o jedzeniu z jednej miski bo Pirat Karocie gryzie po uszach :oops: cos sie maly zrobil zlosliwy ale i tak kazda awantura konczy sie zabawa :) tak jak pisalam wczesniej niunia jest bardzo rozgadana wiec nawet jak sie bawia to wrzeszczy na Pirata jakby jej glowe urywal :) poniewaz nadal jest duza roznica we wzroscie to nie ma chyba szans zeby nie dala sobie z nim rady wiec nie ingeruje i nie reaguje na jej krzyki. Co do zdrowia to kaszel przechodzi ale i tak musze jechac do cioci Ani gdyz kaszel jest w dziwnych sytuacjach :?: np:w momencie jak Karotka zeskakuje z czegos to pojawia sie taki napad kaszlu.Poza tym wszystko w porzadku zwierzaki wygladaja na zadowolone,my jestesmy dzieki nim szczesliwi i mamy nadzieje ze zawsze tak bedzie :1luvu:

pirat i karotka

[poprzednia][następna]