Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Leone, zgłaszam postulat o zmiany na wersjach obcojęzycznych, przyciski z adopcjami wirtualnymi i zwykłymi są po polsku.
Czy komuś wyświetla się zdjęcie Filka? bo ja cały czas go nie widzę
Tweety pisze:pięknie się w tym roku zaczyna, przecież jest, kur..., 3 marzec!
Pisać szybko proszę kto ma jakie kotki do ciachnięcia, bo zaraz spod kotów nie wyjrzymy
keria pisze:Dziś ONek lepszy -tzn w kontakcie z otoczeniem. Leży rozgląda się, rozdaje buziaki. Cały czas pod kroplówką, żółty jak cytryna, nie je, ale silniejszy.
Dziś miał pobraną krew i czekam na wyniki.. Od nich będzie zależało co dalej.
Właścicielka zrzekła się go dziś rano.
Będzie szukał najlepszego domu.. Chyba, że pani jeszcze będzie chciała zapłacić za leczenie...
Dziś nie udało mi się zrobić zdjęć - problem z baterią w aparacie.
Jutro wrzucę zdjęcia.
Akima pisze:Kazik ma test w 100% negatywny, ani jednego cienia na teście. Orzeł potwierdził, ze test u Franka nie był miarodajny bo po szczepieniu musiał wyjść pozytywny. Nie jestem wetem, ale zmienione jelita u Franka też mogły być efektem zarobaczenia a nie PP. Robale bardzo niszczą jelita, u Tośki od 2,5 miesiąca nie jest jeszcze dobrze a jest pod stała opieką i na lekach. U Armaniego tez nie ma sensu robić testu bo 1. był szczepiony 2. dostał surowicę.
Rozumiem, że na Podwalwelskim możemy kończyć odławianie. Są co najmniej 2, może 3 kotki.
Czy ktoś mądry może mi powiedzieć, czy surowica ma jakiś wplyw na kota jeśli ten jest zdrowy przed podaniem ? Nic na ten temat nie wiem, a Orła nie zdążyłam zapytać
lutra pisze:Ja myślę, że szczegóły łapanek i jakiś grafik ustalimy na spotkaniu, co?
Niech każdy sporządzi listę tego, co ma łapać i sterylizować i trzeba to z głową rozplanować, żeby nam klatek starczyło itp.
I, proszę, niech każdy spisze, co mu na sercu leży i porozmawiamy o konkretach a nie baju-baju.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, puszatek, squid i 114 gości