GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES! w DS u rene010!! RTOZ RADOMSKO

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 03, 2010 19:55 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

rene :mrgreen: możemy KAN przenieść do Ciebie... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro mar 03, 2010 19:55 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

rene, przed adopcją Smolika i Dusi pisałaś że masz 7 kotów, w tym białaczkowca. Razem z czarnuszkami - 9. Wiem, ile kosztuje utrzymanie moich 3 własnych jak któryś zachoruje :roll: Czy jesteś pewna, że dalsze powiększeanie stada jest dobrym pomysłem? To naturalny odruch u wrażliwej osoby, sama często mam ochotę zaadoptować tego lub owego biedaka. Ale... to by było kosztem rezydentów. Proszę, przemyślcie dobrze czy jesteście w stanie - czasowo, finansowo, organizacyjnie itp zaopiekować się kolejnymi kociambrami - i to wymagającymi bliższego kontaktu z człowiekiem niż niezależne Smolik i Dusia.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro mar 03, 2010 20:17 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

Co do kociaków to
- 3 dochodzące Karol , Dżunior, Murek - , przychodzą na jedzonko , czasem się zdrzemną , dają sie głaskać ale nigdy nie zostaja na dłużnej nie chca być w domu. Przychodzą 2-3 razy dziennie najedzą sie i idą.

- Ramzes - kotek białaczkowy strasznie miziasty, wzięłam go z ulicy ale także nie chciał siedzieć w domku wolał wolność przychodził tylko na jedzonko a zima lato był na zewnątrz próby zatrzymania go w domu to nieprzespana noc i zdrapane drzwi. Teraz jak sie okazało że jest chory siedzi w domu tak jakby wiedział ze chcemy mu pomóc a przynajmniej próbujemy. (Leczony Interferonem ). Cały czas praktycznie śpi.

- Nela - 2 lata kociaczka która śpi ze mna na łóżku. Przywieziona z Krasnego przez kolegę z pracy. Miała chyba z 2 miesiące słodkie maleństwo było. Teraz bije wszystkie koty a szczególnie jak chcą na łóżko wejść

Dwie kociczki zmarły mi na nowotwór złośliwy. Ale nie będe opisywać bo juz ryczę. Powiem tylko że bezradność jest straszna.

- No i oczywiście Smoluś i Dusia :mrgreen: :mrgreen:

Poza tym królik 4 letni , rybki, i 2 psy :mrgreen:
Nie wiem czy to duzo czy mało.
Ja jestem szczęśliwa jak cos biega po domu jak mogę pomóc. Wychodzę z pracy i myślę co im kupić smakowitego :roll: Dzwonie do mamy i pytam co robią urwisy. I to mi sprawia radość.I chyba mnie lubia te małe futrzaki bo jak wołam po imieniu to przybiegają :lol:

Tak pisałam do Andżeliki która mnie prosiła o trochę słowa dot. moich futrzaków
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Śro mar 03, 2010 20:23 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

Poza tym chcę dodać że Smoluś stał sie strasznie miziasty łasi sie strasznie :mrgreen:
Z dzikuska taka przemiana :1luvu:
Dusia niestety nie da się dotknąć ale nie ucieka już śmiało można chodzić koło niej a ona śpi na wyrku :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Śro mar 03, 2010 20:26 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

:roll: drogie ciotki ja juz musze położyć sie choc na chwile a potem kąpańsko bo padam dzis urwanie dłowy w pracy miałam.

Bardzo bym chciała by Andzeliki koteczki trafiły do domków odpowiednich domków a nie do schronu. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Czw mar 04, 2010 22:13 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

rene.. kochana.. czy i które koteczki chcesz adoptować?? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziękuję Ci za wspaniałe i wrażliwe Serducho... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 05, 2010 19:29 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

:mrgreen: Ramzesia i koleżankę jego Biedroneczke :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Nie czytałam wątku ani jednej ani drugiej kocinki porostu zdjęcie zadecydowało.
Pierw sie ucieszyłam że ramzesika chce cioteczka inna wsiąść mimo że przypadł mi do gustu, bo mogłabym dać domek innym kociastym. :oops:

czyli RAMZESIK I BIEDRONECZKA - proszę o kilka słów o futrzakach wiem że ramzesik to brykuś a biedroneczka ? daje sie pogłaskać , nie boi sie człowieka ?
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pt mar 05, 2010 20:22 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

Najwięcej powie Andżelika .........ale z tego co wiem to Biedroneczka miziasta koteczka jest :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pt mar 05, 2010 21:59 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

Renatko , a ja tak sobie po cichu liczyłam że może to Lenka? Ona jest w takiej samej sytuacji jak Smolik i Dusia. One nie miałyby szansy na domek gdyby nie Ty.
Biedronka to najukochańsze i miziaste stworzenie . :kotek:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob mar 06, 2010 14:12 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

:mrgreen: Andzeliko dlatego chciałam by ten wybór tobie powierzyć.
:mrgreen: Mi Lencia sie strasznie podoba :mrgreen: :mrgreen. Zresztą wszystkie sa piękne
trzeba dać szanse dziewczynie :mrgreen:

a Smoluś zrobił sie miziasty strasznie ciocie pewnie nie wierzą gdybym tylko miała aparat foto cholerka . Sam prosi o głaskanie łasi się i miauczy no i trzeba wygłaskać kawalera :mrgreen: A jeszcze tak niedawno taki dzikusek z niego był.
Nie dałabym tej dwójki za nic na świecie już :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Sob mar 06, 2010 23:52 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

Hanulka ja proszę o przekazanie informacji Andżelice bo wiem że ma dużo pracy i rzadko jest na forum.
:mrgreen:
wezmę biedulkę która ma małe szans e na adopcje tak jak Smolik i Dusia.
:1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Nie mar 07, 2010 10:46 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

rene010 pisze:Hanulka ja proszę o przekazanie informacji Andżelice bo wiem że ma dużo pracy i rzadko jest na forum.
:mrgreen:
wezmę biedulkę która ma małe szans e na adopcje tak jak Smolik i Dusia.
:1luvu: :1luvu:

rene, przekażę, czyli Lenka do Ciebie.. sztuk jeden? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
sciskam Cię mocno :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 07, 2010 12:41 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

NIE SZTUK JEDEN TYLKO TRZY.
Wczoraj rozmawiałam z mama i RAmzesik TAK a jak Ramzesik to koleżanka Biedronka i łaciatka Lencia przecież dziewczynce trzeba domek

I mama mówi pod żadnym pozorem nie może być inaczej aż sie zdenerwowała :roll:

I spokojnie u mnie zawsze było dużo zwierzaków
i to bedzie 3 dochodzące , + białaczkowiec , +moja Nela +Smoluś i Dusia + Ramzes, Biedronka i Lencia = szczęśliwa 10 :mrgreen: :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Nie mar 07, 2010 12:44 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

Co na to Andzelika ????????? :wink:
ostateczna decyzja należy do Andzeliki jak ona to widzi.
Zna przecież te koteczki najlepiej .
A ja bym wzieła koteczki które maja małą szanse na adopcje jak Smoluś i Dusia :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Nie mar 07, 2010 13:15 Re: GRAFITOWOBIAŁY ORIENT RAMZES!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMS

rene010 pisze:NIE SZTUK JEDEN TYLKO TRZY.
Wczoraj rozmawiałam z mama i RAmzesik TAK a jak Ramzesik to koleżanka Biedronka i łaciatka Lencia przecież dziewczynce trzeba domek

I mama mówi pod żadnym pozorem nie może być inaczej aż sie zdenerwowała :roll:

I spokojnie u mnie zawsze było dużo zwierzaków
i to bedzie 3 dochodzące , + białaczkowiec , +moja Nela +Smoluś i Dusia + Ramzes, Biedronka i Lencia = szczęśliwa 10 :mrgreen: :1luvu:

hej, andzelika pewnie jeszcze nie wie, że chcesz adoptowac 3 koteczki... .... dzwoniłam, ale nie odbiera, w Kociarni jest bardzo słaby zasięg...musimy czekać :1luvu:

moj TŻ jedzie w Twoim kierunku środa- czwartek.. wtedy mógłby podwieźć koteczki, czy taki termin odpowiadałby Ci na transport?

czyli byłoby 7 rezydentów w domu? w 3 dochodzące? :kotek: :kotek: :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]