Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 01, 2010 7:54 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Cześć Kobietki! :)
A ja myślałam, że wszystkie jesteśmy 18-tki :roll: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon mar 01, 2010 7:54 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Cześć Kobietki! :)

Erin

Post » Pon mar 01, 2010 9:05 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Erin pisze:Cześć Kobietki! :)

Jasne D , tylko potem nasze 30-letnie (i ponad) doświadczenie z kotami wynika z poprzedniego wcielenia :mrgreen:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon mar 01, 2010 9:10 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Jak to miło, że my, kociary, jesteśmy wiecznie młode :ryk:
Pocieszam się, że w mom wieku Jezus dopiero zaczynał publiczną działalność :mrgreen:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pon mar 01, 2010 9:17 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Amika6 pisze:Jasne D , tylko potem nasze 30-letnie (i ponad) doświadczenie z kotami wynika z poprzedniego wcielenia :mrgreen:

Oczywiście :ok:

Arsnova pisze:Jak to miło, że my, kociary, jesteśmy wiecznie młode :ryk:
Pocieszam się, że w mom wieku Jezus dopiero zaczynał publiczną działalność :mrgreen:

Świetne! :ok:

Erin

Post » Pon mar 01, 2010 15:15 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Jasne Ciotki! :ok: :D
Jesteśmy wiecznie młode, piękne i z bogatym doświadczeniem :lol: .
Aniu, jeśli parę lat różnicy czyni ze mnie młodzież, to mogę nią być! :ok: :lol: Nieważne ile mamy na liczniku, ważne na ile się czujemy! :lol:

U nas dziś pogoda niby w miarę, ale strasznie wieje :roll: . Miejmy nadzieję, ze to już koniec zimy i wkrótce będziemy mieć piękną wiosnę :ok:.

Moje maleńkie zaczęły się strasznie sypać :roll: . Wyczesuję je codziennie i nadal w mieszkaniu wszędzie fruwa mi ich futerko 8O . Normalnie chyba wszystko z nich wylezie :roll: . Mam nadzieję, że całkiem mi nie wyłysieją ślicznotki moje kochane :roll: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pon mar 01, 2010 20:49 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Jak do tej poty nie wyłysiały od Twojego głaskania, to szczotkowanie już im nie zaszkodzi :twisted: :wink:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon mar 01, 2010 21:00 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Gosiu, kiedyś będziesz mnie mieć na sumieniu :twisted: Myślałam, że się udławię jak to przeczytałam a akurat popijałam kakao :mrgreen:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon mar 01, 2010 21:32 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

nanetka pisze:

Gosiu, kiedyś będziesz mnie mieć na sumieniu :twisted: Myślałam, że się udławię jak to przeczytałam a akurat popijałam kakao :mrgreen:

Nooo, i mnie też :twisted: :wink: .
Uwielbiam to Gosine poczucie humoru :ok: :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Wto mar 02, 2010 15:29 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Moje malutkie, najśliczniejsze na świecie, coś dziś podejrzanie spokojne i grzeczne :roll: .
Mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą, bo już trochę dni od ostatniego lania Gaguni minęło, ale nawet nie chcę liczyć ile, żeby nie zapeszyć :wink: .
Od rana praktycznie tylko śpią i w ogóle się dzisiaj nie bawiły :(. A może to zapowiedź powrotu zimy? :roll:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Wto mar 02, 2010 18:06 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Kochane Cioteczki, Cesarzowa wystosowała do Was ponury apel na swoim wątku...
Nie do śmiechu mi jest ostatnio, ale jak widzę Cesarzową, zawsze w dobrym humorze, to mi się też poprawia :)
Ulla, przpominam, że zaczął się marzec - wiesz, co to oznacza, prawda? :twisted:

Arsnova

Post » Śro mar 03, 2010 8:29 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:Ulla, przpominam, że zaczął się marzec - wiesz, co to oznacza, prawda? :twisted:

Że koty się marcują? :twisted: :ryk:

Wiem, wiem - uczycie się nawzajem języków! :mrgreen: :piwa:

nanetka

Post » Śro mar 03, 2010 8:49 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ja już Ulli nie popuszczę - start w przyszłym tygodniu, dobra Ulla? Nie wywiniesz mi się :twisted:

Arsnova

Post » Śro mar 03, 2010 8:53 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:Ja już Ulli nie popuszczę - start w przyszłym tygodniu, dobra Ulla? Nie wywiniesz mi się :twisted:

Oj Ulla, masz przechlapane :lol:

nanetka

Post » Śro mar 03, 2010 13:24 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:Ja już Ulli nie popuszczę - start w przyszłym tygodniu, dobra Ulla? Nie wywiniesz mi się :twisted:

Gosiu, odłóżmy to jeszcze w czasie, ok? :oops:. Musze się trochę uporać z obowiązkami, a teraz rzeczywiście czas PITów i ciężko będzie mi się przestawić na naukę języka...
Dajmy sobie jeszcze chwilkę czasu, ok? Plizzzzzzzzz :D.

Moje malutkie nadal grzeczne, choć do wczoraj coś nie chcą jeść :(. I to obie zgodnie strajkują :twisted: .
Wczoraj wieczorem urządziły sobie cudną wspólną gonitwę, która nie polegała na gonieniu się, tylko raczej wyglądało to jak wyścigi :D. Biegały obok siebie z jednego końca mieszkania w drugi, boczek w boczek, chwilkę odpoczęły i znów to samo :D :1luvu: .
Cudne to było! :1luvu:
[img]...[/img]

Ulla

[poprzednia][następna]