Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Wręcz przeciwnie - żreć gady nie chcą i chcę zobaczyc ile zjedzą. I doopa - wczoraj dałam im 27dag mięsa na kolację. Olały. Schowałam do lodóki po dwóch godzinach. Dałam dziś to samo - olały... Kurcze, wącham czy się nie znieświeżyło, ale nie. Czemuś mam wrażenie że kotecki głodem negocjują. Cholera!
A poza tym.. Ktoś mię ostatnio zwrócił słuszną uwagę że brak zdjęć mamy w wątku. Śpieszę nadrobić zaległość!
Futerko z gatunku damą być![]()
Kłaczek vel Sqrwibąk![]()
Tysiek niepełnosprytny![]()
Miyuki zwana @Białą![]()
![]()
Hino zwana @Rudą![]()
I trochę "na kupie"...![]()
![]()
... i tak mi dobrze tak mi rób.
kinga w. pisze:Wręcz przeciwnie - żreć gady nie chcą i chcę zobaczyc ile zjedzą. I doopa - wczoraj dałam im 27dag mięsa na kolację. Olały. Schowałam do lodóki po dwóch godzinach. Dałam dziś to samo - olały... Kurcze, wącham czy się nie znieświeżyło, ale nie. Czemuś mam wrażenie że kotecki głodem negocjują. Cholera!
A poza tym.. Ktoś mię ostatnio zwrócił słuszną uwagę że brak zdjęć mamy w wątku. Śpieszę nadrobić zaległość!
Futerko z gatunku damą być![]()
Kłaczek vel Sqrwibąk![]()
Tysiek niepełnosprytny![]()
Miyuki zwana @Białą![]()
![]()
Hino zwana @Rudą![]()
I trochę "na kupie"...![]()
![]()
... i tak mi dobrze tak mi rób.
kinga w. pisze: Poddałam, się, dałam gadom chrupki - rzuciły się jakby tydzień nie jadły. DRANIE!! Mięsko poszło w sracz.
shira3 pisze:Jesooo...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeden piękniejszy od drugiego. aż ma się ochotę na więcej........
shira3 pisze:kinga w. pisze: Poddałam, się, dałam gadom chrupki - rzuciły się jakby tydzień nie jadły. DRANIE!! Mięsko poszło w sracz.
No pacz, a alus podawała ostatnio fajny przepis na gulasz po nerysiu, było wykorzystać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 29 gości