Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
szirra pisze:Może przestanę w ógole pisąc bo tobie się to nie podoba.
szirra pisze:A ja myslę ,że to wy juz powinnyście przestac pisać. Prowadzicie wojne na miau . WSTYD . ZAJMIJCIE SIĘ KOCIAKAMI BO PO TO TU JESTEŚCIE.
szirra pisze:A Ty zajmij się swoimi kociakami a nie marnuj czasu na kłótnie. Bo to nie przystoi ludziom niosącym pomoc kociakom. Ja ci nie sprawadzam wszystkich twoich wątków. Ale pare sprawdziłam i tak samo podnosicie i to pustymi postami . Tylko ,że ja się pierdołami nie zajmuję i nie interesuje mnie to ile razy podniesiesz swój wątek. Podnos ile chcesz jak to ma pomóc twoim kociakom bo tylko o to tu chodzi na miau. Więc daj juz sobie spokój . Nie mam zamiaru dyskutowac z Tobą. ZAJMIJ SIĘ KOCIAKAMI. I do tego jesteś bezczelna . Poczytaj w regulaminie jak się trzeba zachowywac ,bo to co Ty robisz to jest sprzeczne z regulaminem. Może przestanę w ógole pisąc bo tobie się to nie podoba.
piccolo pisze:szirra pisze:A ja myslę ,że to wy juz powinnyście przestac pisać. Prowadzicie wojne na miau . WSTYD . ZAJMIJCIE SIĘ KOCIAKAMI BO PO TO TU JESTEŚCIE.
tak to wojna jest. Wojna ze spamiarzami
gisha pisze:szirra pisze:A Ty zajmij się swoimi kociakami a nie marnuj czasu na kłótnie. Bo to nie przystoi ludziom niosącym pomoc kociakom. Ja ci nie sprawadzam wszystkich twoich wątków. Ale pare sprawdziłam i tak samo podnosicie i to pustymi postami . Tylko ,że ja się pierdołami nie zajmuję i nie interesuje mnie to ile razy podniesiesz swój wątek. Podnos ile chcesz jak to ma pomóc twoim kociakom bo tylko o to tu chodzi na miau. Więc daj juz sobie spokój . Nie mam zamiaru dyskutowac z Tobą. ZAJMIJ SIĘ KOCIAKAMI. I do tego jesteś bezczelna . Poczytaj w regulaminie jak się trzeba zachowywac ,bo to co Ty robisz to jest sprzeczne z regulaminem. Może przestanę w ógole pisąc bo tobie się to nie podoba.
Bezczelna to jestes Ty i do tego arogancka tragicznie![]()
Tobie radzę regulamin przeczytac .
Żenada
Hanulka pisze:jako autor wątku kotki Biedronki nie wyrażam zgody na te i podobe teksty na moim wątku.. proszę natychmiast usunąć posty od 13.31 02.03 2010 r. , które nie są związane z kotką Biedronką i poszukiwaniem dla niej domu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości