Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anda pisze:Na razie napisze tyle, że kocio zostanie zabrany ze schronu i ciachnięty. Więcej napisze juz po.
sous_sol pisze:Ciągnę wątek tej "mojej" ragdollki prawie sama za uszy do góry. Domków brak, wiem, że ta rzadka kupa nie jest plusem w szukaniu dt![]()
Czy mogę prosić tutaj w Puchatkowie o pomoc? Szkoda mi małej, siedzi prawdopodobnie w pseudohodowli, nie ma żadnego odzewu w związku z wystawionym przez właścicielkę ogłoszeniem. Słowa biegunka, alergia, dietetyczna karma skutecznie odstraszają...
IKA 6 pisze:Napisałam juz pw do soul_sol że jeżeli pierwszy DT nie wypali, moge go wziąć na DT ja. Nie mam wprawdzie pojęcia jaki to kot, ale przecież to jest tylko kot. A moje vetki poradza sobie raz dwa z jego biegunka
sawanka1 pisze:IKA 6 pisze:Napisałam juz pw do soul_sol że jeżeli pierwszy DT nie wypali, moge go wziąć na DT ja. Nie mam wprawdzie pojęcia jaki to kot, ale przecież to jest tylko kot. A moje vetki poradza sobie raz dwa z jego biegunka
Zawsze możesz mnie wesprzeć , każda pomoc mile widziana a blisko masz i nie ukrywam , że chętnie Cie poznam
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 166 gości