RUDY TOFIK... w DS u anee... RTOZ KAN RADOMSKO!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto mar 02, 2010 15:18 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

aneee chyba się przejęła i sprząta :ryk:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto mar 02, 2010 15:57 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Kotki właśnie odebrane przez aneee :ok: Całą drogę jechały na kolanach u koleżanki a nie w transporterkach. :D
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto mar 02, 2010 16:03 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

To dobrze wróży, będą nakolankowe jak nic :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto mar 02, 2010 18:47 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Tofik już w domu odebrany ok 15,30
zwiedził trochę mieszkanie po czym schował się wystraszony pod szafę
teraz zniknął mi gdzieś za kanapą...

nic do tej pory nie zjadł (ani sucha ani mokra karma , na mięsko i smakołyki też się nie skusił), nie pił i nie korzystał z kuwety :roll:
martwię się, bo nie wiem czy to dobrze...
widać że jest wystraszony
próbowałam go głaskać i mówić do niego
cóż, czekamy aż sam wyjdzie :roll:
Obrazek- TYLKO mój : >

aneee

Od: Pt sty 29, 2010 22:44

Post » Wto mar 02, 2010 19:34 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Nie martw się .......ja mam Maciusia od Andżeliki i po przyjeździe chyba ze trzy dni nie jadł aż ja nie wytrzymałam i zaczęłam go karmić . Normalnie zaczął egzystować dopiero po trzech tygodniach. Wszystko będzie dobrze zobaczysz . :ok: :ok:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Wto mar 02, 2010 19:53 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Szirra dobrze mówi - on się musi zaaklimatyzować.
Jakby Ciebie tak ktoś wziął za frak, wywiózł kawał drogi i zostawił u obcych ludzi, to też pewnie byś to przeżywała :wink:
Musi dojść do siebie, odpocząć, uspokoić się, ale będzie dobrze :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto mar 02, 2010 20:31 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

eh, dzięki dziewczyny :D

mam nadzieję że będzie dobrze o taki smutny siedzi

zdjęcia pokoju beda później jak tylko kabel od aparatu znajdę a fotki Tofika jutro bo nie chce go dzisiaj dodatkowo stresować :D

aneee

Post » Wto mar 02, 2010 20:57 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Ale jutro to już koniecznie fotki :wink:
On tak może się parę dni chować i np. wychodzić tylko nocą, albo jak nikogo nie ma.

A kabel to na pewno dobrze sprzątnęłaś :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto mar 02, 2010 21:03 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

aneee pisze:eh, dzięki dziewczyny :D

mam nadzieję że będzie dobrze o taki smutny siedzi

zdjęcia pokoju beda później jak tylko kabel od aparatu znajdę a fotki Tofika jutro bo nie chce go dzisiaj dodatkowo stresować :D

Jak byś widziała mojego Maciusia po przyjeździe :( .......aż miałam wyrzuty sumienia ,że go unieszczęśliwiłam biorąc do siebie a teraz szaleje po domu .........właśnie coś mi pod nogami przeleciało :ryk:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Wto mar 02, 2010 21:58 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Kiedy przyniesiono mi Tofika bał się niesamowicie . Uciekał , nie jadł przy mnie . Dopiero po kilku dniach zaczął wychodzić i pozwalał się króciutko pogłaskać. Teraz był już dla mnie miziakiem. Jeśli tylko zacznie wychodzić próbuj go dotykać , podsuń mu surowej wołowinki , którą uwielbia i mów do niego . Jednak nic na siłę , na wszystko przyjdzie czas. :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto mar 02, 2010 23:28 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Może jutro będzie lepiej .... :roll:

widać , że bardzo się boi więc nie chcę go na siłę uszczęśliwiać
własnie posiedziałam obok niego i pogadałam sobie do trochę
ma takie smutne, przerażone oczka :roll: :roll:

zobaczymy, co będzie jutro

aneee

Post » Wto mar 02, 2010 23:46 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

będzie dobrze, świetnie że już Twój przyjaciel jest w domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: zawsze tak jest na początku, podglądamy i ślemy pozytywne fluidy :kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro mar 03, 2010 9:11 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Dobrze że Tofik juz w domu :)

Teraz potrzebny mu spokój... i przekupstwa :mrgreen: Myślę że szybko sie przyzwyczai. Chyba bardziej zestresowała go zmiana miejsca, niz nowe osoby. Jak zauważyłam jeszcze w radomsku nie jest to typ niesmiałka-bojaźliwca, tzn dawał sie głaskac ludziom których po raz pierwszy widział (ja, tż)

aneee, na spokojnie załóż Tofikowi wątek w dziale "koty" i daj tu linka. Mam nadzieje że wkrótce ten watek będzie można szczęśliwie zamknąć :kotek:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro mar 03, 2010 14:49 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

aneee pisze:Może jutro będzie lepiej .... :roll:

widać , że bardzo się boi więc nie chcę go na siłę uszczęśliwiać
własnie posiedziałam obok niego i pogadałam sobie do trochę
ma takie smutne, przerażone oczka :roll: :roll:

zobaczymy, co będzie jutro

jest jutro.. anee i co słychać? ta cisza mnie niepokoi.....
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro mar 03, 2010 17:57 Re: RUDY TOFIK... w DS u anee... RTOZ KAN RADOMSKO!

No właśnie, my tutaj czekamy na wiadomości :!:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]