S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 11:24 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

[quote="terenia1"]Ta psina to kupa nieszczęścia :cry: Baśka mówi że to beagle nie wiem czy tak się to pisze, dla mnie to nie jest ważne ten psiak ledwie trzyma się na nogach z ledwością wstał praktycznnie cały czas leży w roku boksu - boks numer 39 może mógłby ktoś założyć mu wątek na dogomanii albo chociaż przekleić zdjęcia na wątek schroniska sosnowieckiego na dogomanii choć nie wiem czy tam jeszcze ktoś zagląda, może coś da się wymysleć żeby mu pomóc :!: :!:
ObrazekObrazek

ogłoszenie zamieszczone na forum beagli i poruszone tez inne kanały kontaktu z miłośnikami beagli
http://e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=8357

nie zamieszczalam na dogo

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto mar 02, 2010 11:26 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Ja z innej beczki.
W niedziele o 11:30 pod Kapeluszem spotyka się kociarstwo katowickie. Może ktos będzie miał ochotę?
viewtopic.php?f=7&t=91550&p=5678054#p5678054

Trzymam kciuki za malce i za te biedy, które zostały:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto mar 02, 2010 11:37 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Ewuś dzięki ja przekleiłam mój post z miau do wątku sosnowieckiego na dogomanii, ale chyba ten watek dogorywa, chyba dziewczyny straciły zapał :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto mar 02, 2010 12:01 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

dziewczyny czy zabrałyście ze schronu tą bidę malusią, z chorym oczkiem i łapką?
normalnie serce sie kraje na kawałki jak się patrzy na te biedne stworzenia :(

i pozostałe, wszystkie takie skulone, zabiedzone, a naokoło syf niesamowity.

podziwiam takiem osoby jak Wy za to co robicie, mnie po obejrzeniu fotek ze schronu płakać się chce, a Wy tam chodzicie i widzicie te nieszczęścia na żywo....

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto mar 02, 2010 12:34 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

piccolo pisze:dziewczyny czy zabrałyście ze schronu tą bidę malusią, z chorym oczkiem i łapką?
normalnie serce sie kraje na kawałki jak się patrzy na te biedne stworzenia :(
i pozostałe, wszystkie takie skulone, zabiedzone, a naokoło syf niesamowity.
podziwiam takiem osoby jak Wy za to co robicie, mnie po obejrzeniu fotek ze schronu płakać się chce, a Wy tam chodzicie i widzicie te nieszczęścia na żywo....

Pewno, że zabrałyśmy nie mogłyśmy jej tam zostawić nie dałaby rady - chora i maleńka, przypuszczam, że nawet nie dałaby rady zejść do miski, a wmiskach albo puste, albo jakaś bryja :( No tak właśnie wygląda nasze schronisko :(

terenia1

Post » Wto mar 02, 2010 12:46 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

trzymam kciuki za maleńką bidę, dajcie znać co u niej

puszczę Wam dziś jakiś skromny grosik numer konta please

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto mar 02, 2010 17:41 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Serce sie człowiekowi ściska gdy widzi takie zdjęcia :crying: :crying: :crying: , gdybym był tam z Wami to po usłyszeniu tekstu o noszeniu kotków na rączkach chyba bym trzasnął tego gościa aż by sie nogami nakrył :twisted: , jak takie bydle może być pracownikiem schroniska ? :twisted:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto mar 02, 2010 18:01 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

:( mnie też brak słów
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto mar 02, 2010 19:39 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

piccolo pisze:trzymam kciuki za maleńką bidę, dajcie znać co u niej

puszczę Wam dziś jakiś skromny grosik numer konta please

Dziękujemy serdecznie i piszę PW rozliczenia zawsze na 1 stronie naszego wątku zawsze na koniec miesiąca bo przeważnie się nie wyrabiamy :oops:

terenia1

Post » Wto mar 02, 2010 19:57 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Jutro rano na kociarni beda recepty na kroplówy .jeżeli ktoś tam dotrze przedemną prosze wykupcie.Teraz napewno kroplówyn nam sie przydadzą :roll: Wczoraj Beatka podrzucila Duphalite (3 butle) i convalescenca witaminy w plynie dla tych bid :ok: Bardzo dziękujemy :1luvu:

Teresa kiedy będzie wynik Pędzla z ucha?bo niestety ucho nadal w oplakanym stanie :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 02, 2010 20:24 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

No to do góry- hop. Dajcie na pw co najbardziej potrzeba to pomału będę organizować. Zwłaszcza objętości kroplówek- 100, 250, czy 500 ml?
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto mar 02, 2010 20:32 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Najlepiej 500 ml. Wiesz bardzo, bardzo duzo tego teraz schodzić będzie. Convalescense nieodwołalnie, recovery.........i te sprawy.
Chusteczki dla niemowląt do ich delikatnych dupek :roll:

Oczywiście Maju IGŁY - igły w kazde ilośći 7 i 8 najbardziej potrzebne w KAZDEJ ILOŚCI PRZYJMĘ :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto mar 02, 2010 20:35 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Tak....Ta oto piękna Pannica DAMA NUKECJA, NUKUŚ po prostu........

NUKA JUZ W DOMU :) :) :)

Obrazek
MIKUŚ

Post » Wto mar 02, 2010 20:47 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

MIKUŚ pisze:Najlepiej 500 ml. Wiesz bardzo, bardzo duzo tego teraz schodzić będzie. Convalescense nieodwołalnie, recovery.........i te sprawy.
Chusteczki dla niemowląt do ich delikatnych dupek :roll:

Oczywiście Maju IGŁY - igły w kazde ilośći 7 i 8 najbardziej potrzebne w KAZDEJ ILOŚCI PRZYJMĘ :mrgreen:

Pani od Frani przywiezie w piątek lub sobote rano kroplówy.Jutro jestem na rannym dyżurze to posegreguję resztę igiel i zorientuje się ile nam tego zostało :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 02, 2010 20:48 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Obejrzałam zdjęcia...to naprawdę jest straszne. Zawsze myślałam, że schroniska zakładają ludzie, którzy kochają zwierzęta a ludzie tam pracujący przejmują się losem tych zwierząt... Chyba bardzo się pomyliłam...Czy w tym schronisku są jakieś wizytacje ludzi zajmujących się takimi miejscami? Nie jestem za bardzo zorientowana w temacie....
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

[poprzednia][następna]