bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 17:37 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

No właśnie-dogrania!-o to mi chodzi!
Nie wiasomo czy Arcana bedzie mogła je do Łodzi na 17-ta dowieźć we wtorek :( -napisałam PW-czekam
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 02, 2010 17:44 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:Dziewczyny-jednak piatek odpada-chłopak musi jechac na targi medyczne do Krakowa.wyjazd ok 3 rano-nie dowiozę kotków na tę godzinę do Olsztyna,a poza tym,nie bedzie jechał przez Warszawę!
Wyjad we wtorek -9-ego marca!
Tak mi przykro,wszystko sie komplikuje,a tak juz było dograne!
Za wcześnie się cieszyłam,za wczesnie!
Arcano,dla Ciebie to przecież teraz kłopot :( :( :(

Jeszcze jestem ja :) Wszyscy o mnie zapomnieli Obrazek
Ostatnio edytowano Wto mar 02, 2010 17:47 przez Brzózka, łącznie edytowano 1 raz

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Wto mar 02, 2010 17:47 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Brzózko-a dałabyś radę odebrać kocurki ok.11 w dzień,a potem dowieźć je do Łodzi,tak,żeby zdążyc przed 17-stą?
Bo nie wiem,czy Arcana da radę-dogrywała wszystko na piatek :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 17:49 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Rozumiem, że buraski dojadą we wtorek ok 11 ? i tego samego dnia trzeba je dowieźć do Łodzi ???? Jesli tak to tylko kwestia pkp i rozkładu jazdy :) Aaaaaa.... i do kórej stacji w Łodzi ????
Ostatnio edytowano Wto mar 02, 2010 17:50 przez Brzózka, łącznie edytowano 1 raz

Brzózka

Post » Wto mar 02, 2010 17:50 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Czyli w razie czego bedę prosiła o pomoc Brzózko!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Do której stacji nie wiem,ale to do dogrania z Piracikiem,powiedział,że dla niego to nie problem!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 17:52 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Spoko :) Tylko pamiętajcie, że ja od jutra od ok 15 do późnych godzin wieczornych w niedzielę nie będę miała dostępu do neta, więc się nie denerwujcie :)
Niech piracik poda, która stacja będzie najlepsza to mi będzie łatwiej szukać pociągu :)
Ostatnio edytowano Wto mar 02, 2010 17:53 przez Brzózka, łącznie edytowano 1 raz

Brzózka

Post » Wto mar 02, 2010 17:52 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kropciu!!! Spokojnie, patrz, ile dobrych ludzi!! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 02, 2010 17:57 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Brzózka pisze:Spoko :) Tylko pamiętajcie, że ja od jutra od ok 15 do późnych godzin wieczornych w niedzielę nie będę miała dostępu do neta, więc się nie denerwujcie :)
Niech piracik poda, która stacja będzie najlepsza to mi będzie łatwiej szukać pociągu :)

Brzózko-daj na PW nr telefonu-bedziemy sie w razie czego kontaktować telefonicznie!
Do Piracika teraz nie moge dzwonić-bo w trasie jest-wróci jutro rano,potem bedzie odsypiał,więc zadzwonimy ok 15-tej-no chyba że Arcana bedzie jednak mogła pojechać,bo ona już się umawiała z Piracikiem,więc ma wszystko w jednym paluszku!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 18:00 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

wysłane :D

Brzózka

Post » Wto mar 02, 2010 18:09 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

OKI!!!!-zapisałam!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 18:25 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kciuki za dogranie. :wink: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 02, 2010 18:29 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kasieńko, burasie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wszystko będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 02, 2010 18:50 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Alarm niepotrzebnie zrobiłam-no panikara ze mnie :oops: -Arcana zawiezie kotki we wtorek
Brzózko-dzięki za gotowość! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jeszcze powiadomie Piracika o zmianie planów-napisałam sms-ka,o której zadzwonić,bo teraz nie odbiera telefonu-pewnie w trasie jest!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 19:08 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

No widzisz, nie trzeba się denerwować :D Remiśku, Romiśku, szykujcie się słodziaki do drogi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 02, 2010 19:13 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kasiu-ja juz tak mam-musze mieć wszystko dopiete na ostatni guzik!
Zbyt wiele osób sie zaangazowało w pomoc,bym mogła cokolwiek zlekceważyć-dla tych kocin to taka wspaniała szansa!-i jeszcze w perspektywie(daj Boże!)wspólny domek!!!!!
Nawet nie marzyłam,że moga zostac razem-one tak sa ze soba zżyte!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]