Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 27, 2010 9:53 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

nie spadamy i czekamy na dalsze wiesci :1luvu:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Sob lut 27, 2010 12:20 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Ganiamy z kotami po sterylkach i za łapkami.Jakoś czas leci dziś szybko.
Fioneczka chrupki lubi i wie jak je rozrzucać. W mizianiu bez mian.Urosła bardzo.Kica, mruczy i bawi sie z Pikusiem. W zasadzie jest takim kocim osobnikiem.jej nie jest na stałe przytulacz potrzebny.jak na ten zcas-wie że jesteśmy i moze wybrac sobie kogos z ludzia bądź zwierza. Dom może mieć lepeij .Będzie miała duzych dla siebie. U nas teraz zwariowane lotnisko.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lut 27, 2010 15:02 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

przespała prawie cały dzień.Pikus leżał obok.Towarzystwo wzajemnej adoracji :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 27, 2010 15:29 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:przespała prawie cały dzień.Pikus leżał obok.Towarzystwo wzajemnej adoracji :mrgreen:

Ty uwazaj, ciotka, bo moja LaLa tez miala isc do adopcji, tylko, ze ... Baszka zdecydowanie jej oddac nie chcial :ryk:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Sob lut 27, 2010 21:42 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

GreenEvil pisze:
ASK@ pisze:przespała prawie cały dzień.Pikus leżał obok.Towarzystwo wzajemnej adoracji :mrgreen:

Ty uwazaj, ciotka, bo moja LaLa tez miala isc do adopcji, tylko, ze ... Baszka zdecydowanie jej oddac nie chcial :ryk:

pzdr
GreenEvil

:mrgreen: nie z nami takie numery!
Pójdzie, pójdzie...na swoje.Kocham jak swoje i płącze potem jak za swoimi.Ale pójdzie.

Właśnie przygląda sie jak Bianka dewastuje klatkę. Dobrze dziewczynie to idzie :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 28, 2010 16:15 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Dzis ze sterylki wróciła bura kicia.Bardzo przypadły sobie z Fionką do gustu. Jedna pilnuje drugiej i tak śmiesznie gruchaja do siebie,nawołują i zaczepiaja. Mała bura jeszce ogłupiała po zabiegu.Fionka już pokazała główną atrakcję-miske z chrupkami.
Fionka śpi.Całe towarzystwo pospało sie. Ja :mrgreen: na łapanie ide.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 28, 2010 17:02 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Pomyślnych łowów. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon mar 01, 2010 9:27 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

złapały sie 4 w tym 3 na 100% ciężarówki. Jedna gadzina nie mogła podjąć decyzji a cholera już jest łapana od jakiegoś czasu.Wredna kocia suka :mrgreen: Wchodzi do łapki omija zapadke i wyżera. No i chory kocurek i kicia omijały nas z daleka.Zostałam obsyczana ze złości i z wyrzutem.

Fionka ok.Ale nie podoba mi sie coś z jej kuperkiem. Ona musi bardzo nisko przysiąść na żwirku by swoje załatwić. Żwirek oststnio obkleja jej dupinka. Jak dziś chciałam spojrzeć i wytrzeć strasznie sie zdenerwowała i obfukała okropnie. Bardzo, bardzo sie zdenerwowała i utulona nie uspokoiła sie. Musze poobserwować i ew do weta. mam wrażenie,ze jest zaogniony i podpuchnięty. Zobaczymy.

Fionka bardzo dobrze dogaduje sie z Pingusia i burą koteczką. Jednak z każdą z osobna. W całosci nei jest tak wesoło. Przekocilismy sie chyba i zaczyna być bunt na pokładzie.

Fionka z Pikusiem leżeli dziś obok siebie i pacali łapkami.tak fajnie wyglądali. Ona z pazurkami on delikatnie to robił. Jak oglądałam jej tyłeczek i darła ryjka to przyleciał w te pędy nastroszony i warczacy.
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 01, 2010 10:04 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Fionka z Pikusiem leżeli dziś obok siebie i pacali łapkami.tak fajnie wyglądali. Ona z pazurkami on delikatnie to robił. Jak oglądałam jej tyłeczek i darła ryjka to przyleciał w te pędy nastroszony i warczacy.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
cudo :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Wto mar 02, 2010 8:04 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka ma rujkę.
Koty niespokojne, Pikuś szczególnie.
Dziewczyny są rozłoszzcone i jak sie z nią wczesniej bawiły to teraz pędzą.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 02, 2010 11:39 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Fionka ma rujkę.

y? 8O
przeciez ona ma kole 5 miesiecy 8O

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Wto mar 02, 2010 11:48 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Na 100% ma ruję :mrgreen: 8O
W nocy gruchała,płakała...latalismy jak głupi patrzec czy cos nie dolega małej :twisted: Nad rankiem mnie tknęło. Zostałam wysmiana przez TZ i koty. :lol: Jak wróciłam z karmienia dziczków fakty wyszły na jaw 8O i zostały potwierdzone przez powyższych niedowiarków. Mysle,ze problemy z tyłeczkiem to własnie to :!:

Zawieszamy adopcje i czekamy na ciachanie :!:

Na dodatek jakiś drań olał spodnie TZ i zasłonkę. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 02, 2010 12:49 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

No ładnie, wiosna idzie jak nic. :D

Powinna się teraz panna milsza zrobić. :kotek:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto mar 02, 2010 12:53 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

podlizuje sie i nie ucieka :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 02, 2010 20:15 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:podlizuje sie i nie ucieka :mrgreen:

wykorzystaj fakt i pomiziaj mala ode mnie :D

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

[poprzednia][następna]