DGrażyna pisze:Czytając bezmyślnie, wychodzą pierdoły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
DGrażyna pisze:Czytając bezmyślnie, wychodzą pierdoły
Cameo pisze:Witam, jestem xxx, zarejestrowałem się na forum miau.pl 01.03.2010, i od razu dziwnym trafem trafiłem do Opolskiego wątku, żeby narobić trochę zamieszania i przy okazji, obrazić kilka osób, które pomagają Opolskim zwierzakom.
Niezły start łoszo
łoszo pisze:Cameo pisze:Witam, jestem xxx, zarejestrowałem się na forum miau.pl 01.03.2010, i od razu dziwnym trafem trafiłem do Opolskiego wątku, żeby narobić trochę zamieszania i przy okazji, obrazić kilka osób, które pomagają Opolskim zwierzakom.
Niezły start łoszo
Co do niezłego startu -pudło, to nie mój debiut, niestety za każdym razem gdy próbuję zwrócić uwagę na pewne niepokojące sprawy moje konto jest blokowane. Widać tak już musi być.
I nie przypadkiem trafiłem na ten wątek bo obserwuję wasze watki od czasu pamiętnego "lewego" zwycięstwa w głosowaniu na kandydata do Krakvetu. Tam też można było mnie spotkać pod tym samym nikiem.
Pozdrawiam (dla stałych bywalców "tojatroll")
phantasmagori pisze:Proponuję ignorować takie osoby to najlepszy sposób
Boo77 pisze:Gwoli wyjaśnienia jeszcze - cioteczka AgaPap właśnie (pewnie przez zboczenie zawodowe) wyłapała błąd w rozliczeniach - między stanem z 17 lutego a 28 lutego pomyliłam się na 156,82zł na rzecz kotów
najprawdopodobniej jest to błąd przy kopiowaniu danych z arkusza xls do wątku. W domu rozwieję tę "wątpliwość".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 543 gości