Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
annette88 pisze:
Witamy! Mela po trzech sniadaniach,ja jem pirwsze
kinga w. pisze:KAsia Amy pisze:
Dobrze, że wiążę w kitę!
U mnie nie pomaga - wiatr potrafi wysmyknąć te krótsze włosy i robi sie wq... Chopin z kitką.
Avian pisze:KAsia Amy pisze:
Myśle co by kotkom dzisiaj dać, żeby im wynagrodzić te rewolucje nocne. I co by ich nie podrażniło po tym..
Gotowany cycolek?
Cycolek będzie idealny
Koteczki na pewno docenią
MaryLux pisze:Witajcie wtorkowo. Wiatr już uciekł, przybiegło słoneczko
Inka
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:Witajcie wtorkowo. Wiatr już uciekł, przybiegło słoneczko
Inka
Gdzie Inusiu jest to słoneczko?
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:Witajcie wtorkowo. Wiatr już uciekł, przybiegło słoneczko
Inka
Nad moim okienkiem, Ciociu
annette88 pisze:No ja nie taka mało jedzącakiedyś nie potrafiłam zjeść śniadania po wstaniu, wybierałam się do szkoy, dojeżdząłam i jadłam przed 1 lekcją albo po niej. A teraz - 5 kawałków pieczywa a'la Wasa z jogurtem pitnym z Mlekovity, zagryzłam jeszcze trzema małymi markizami
Ale teraz czuje, że dostarczyłam wszystkiego
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:
Nad moim okienkiem, Ciociu
A to ciekawe... U mnie nie ma słoneczka...
KAsia Amy pisze:
Suche to pieczywo ? Tak tylko z jogurtem? ojejciu
TO ja bym już tak nie mogła. Ale fakt, że jak chodziłam do szkoły to rano głodna nie bywałam. Mało tego nie lubiłam jeść w szkole i z reguły śniadanie koleżance odstępowałam!
annette88 pisze:KAsia Amy pisze:
Suche to pieczywo ? Tak tylko z jogurtem? ojejciu
TO ja bym już tak nie mogła. Ale fakt, że jak chodziłam do szkoły to rano głodna nie bywałam. Mało tego nie lubiłam jeść w szkole i z reguły śniadanie koleżance odstępowałam!
Suche, ale pszennesmakuje jak chrupeczki dlatego z przyjemnocią syche schrupałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości