Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 8:11 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

No u mnie tez miłość stała :D pojechałam po Neskę i ją przywiozłam, moja księżniczka wymarzona :1luvu:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon mar 01, 2010 9:06 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

No to wyszłam na niestałą latawicę :ryk:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pon mar 01, 2010 14:57 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Nie ważne, ważne że któregoś kotka przygarnełaś :ok:
Ja u Berni widziałam wszystkie kociaki poza Tajfunkiem, bo leżał w łóżku schowany, przez chwile tylko jak uciekał zdążyłam zobaczyć, że jest on potężnym kociakiem :mrgreen: A teraz tak miło jest wracać do domku - Tajfuś wyskakuje zza fotela, miałczy i łaski się witając mnie już przy drzwiach :ryk: Tylko nie myślcie, że jest głodny i cieszy się, że pani wróciła to i jeść da, bo miskę ma cały czas pełną, nie jest on bowiem kotem głodomorem hehe 8)

Tajfuś

Od: Śro lut 24, 2010 16:05

Post » Pon mar 01, 2010 21:02 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Szukam kontaktu w sprawie adopcji Płatka bądź Śnieżka, na razie nikt się nie odzywa, ale poczekam cierpliwie.

Halina Koczorowska

Od: Czw lis 06, 2008 8:55

Post » Pon mar 01, 2010 21:17 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

odpisałam właśnie na maila...
i dopiero przeczytałam pw, nawet nie wiedziałam że to do forumowicza piszę 8)
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto mar 02, 2010 8:00 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Jak ja zabierałam do domku Neskę, Berni się śmiała że teraz wszystkie koty będą już pasować kolorystycznie, bo Nesik się wyłamywała z tych czarno - białych :wink: ostatnio rozmawialismy z TZ ze nie wyobrazamy sobie juz domu bez Neski i Banshee :1luvu: (a tyle sie musialam naprzekonywac go do kota a potem drugiego hahaha)

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Wto mar 02, 2010 8:34 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Maykaw pisze:......ostatnio rozmawialismy z TZ ze nie wyobrazamy sobie juz domu bez Neski i Banshee :1luvu: (a tyle sie musialam naprzekonywac go do kota a potem drugiego hahaha)

Prawda? Ja też już sobie nie wyobrażam bez kotów...nie wiem jak to było wczesniej, jak ich nie było :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto mar 02, 2010 10:02 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

hehe bo koty tak mają, że owijają sobie Opiekunów wokół pazurków i nagle się okazuje że bez kotów to życie było jakieś takie nijakie :mrgreen:

A z Gusią, Arsnovą i Saną to było tak... że Gusi Arsnova nawet nie widziala, bo ona chowała się przed obcymi....za to Sana rzuciła po prostu urok na Arsnovę, spojrzała tymi swoimi cudowymi oczętami, ugryzła w palec :mrgreen: i Arsnova po prostu nie miała wyjścia...na kocie czary nie ma silnych :mrgreen:

Zdzisia sama z siebie przychodzi na kolana. Mruczy, łasi się i hop....zwija się na kolanach w kłebuszek :mrgreen: jakie ma cudne, męciutkie takie przedłużane lekko futerko.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto mar 02, 2010 12:34 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Gryzienie w palec to doprawdy ciekawy sposób podbijania serca :ryk:
Ale ja nic nie mówię, bo po FurKotkę poszłam nawet nie wiedząc jak wygląda.

I cieszę się, że Zdzisia robi się proludzka :ok:

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Wto mar 02, 2010 18:13 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Sana mnie ugryzła? Nawet nie pamiętam :) To te oczy mnie uwiodły, zniewoliły :1luvu: I to BYŁA miłość do grobowej deski (niestety...)

Arsnova

Post » Wto mar 02, 2010 18:39 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Gryzienie w palec hehe :ryk: Mnie chyba Bystrzak ugryzł ale w pierścionek :mrgreen:
A tak w ogóle to Tajfuś ostatnio ugryzł mnie bardzo mocno w rękę podczas czesania, ale to może z rozkoszy ? :D

Tajfuś

Od: Śro lut 24, 2010 16:05

Post » Śro mar 03, 2010 8:50 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

O tak, to na pewno z rozkoszy :mrgreen: Ostry chłopak :)
Wiesz, że Berni mówiła, że według poprzedniego domku Tajfunik był kotem - widmo? 8O W ogóle się nie pokazywał... Taka odmiana :1luvu: Widocznie to kwestia Domku, a nie kota

Arsnova

Post » Śro mar 03, 2010 12:32 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Nie dziwię się tej miłości do Saninki, Arsnova. Poczytałam sobie wątki, smutno mi się zrobiło. A mała nawet na zdjęciach wygląda hipnotyzująco.

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Śro mar 03, 2010 12:49 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Nawet nie mów Ptaszydło - ja zawsze beczę, jak mi się Saninka przypomina, jak oglądam zdjęcia... A często myślę o niej :(
Nasza wetka nawet nie mogła się nadziwić tym pięknym oczom... ona też ma zdjęcie Saninki

Arsnova

Post » Śro mar 03, 2010 19:30 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Witam, w końcu znalazłam ''prawie mojego białaska'' niestety mogę tyko się pozachwycać zdjęciami, jednak pożyję jeszcze trochę i mogłabym przygarnąć Płatka lub Śnieżka lecz jak to w życiu bywa zostałam przygarnięta przez pewnego maleńkiego rudzielca, niemniej jednak cały czas myślę o pięknych blondynach i dziwię się bardzo że nie mają jeszcze domków, chyba że Berni wcale nie chce ich oddać:)
Maks[*], Gru[*], Czesiek[*]
Dusiacz, Lalun, Malizna, Fiti, Kuba

trusiaak

Od: Pt lis 21, 2008 21:02

[poprzednia][następna]