Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 21:58 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Mnie zachwyca!!!!! Tylko za chuda ta czarownica jak na MÓJ gust :(
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon mar 01, 2010 22:01 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ikonka śliczna :mrgreen: ale kirke na żywo zdecydowanie śliczniejsza :wink:
Ten ton, ten głos ta mina, gdy opowiadała jak się do Torunia wybierała przewyższa wszystko.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon mar 01, 2010 22:01 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Banerek oczywiście wykonała niezawodna amyszka :1luvu:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon mar 01, 2010 22:07 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Tak myślałam właśnie, czy aby czegoś nie posiałam...i oczywiście, zostawiłam u Matahari plastikowe pudełko od ciasta :lol:
Kiedyś po nie wrócę :smokin:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon mar 01, 2010 22:14 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Pudełko przemieściło się do mnie (z łapówką bigosową dla męża) i zostanie dowiezione do właścicielki.Przynajmniej mam oficjalny pretekst do wproszenia się z wizytą.Chyba,że ma spełniać rolę parasola i ręczników i zapewniać ponowny powrót do Bydgoszczy.

Czarowna inteligentna inaczej bądź dumna ze swej inności :mrgreen:

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Pon mar 01, 2010 22:18 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

ola19 pisze:Pudełko przemieściło się z do mnie (z łapówką bigosową dla męża) i zostanie dowiezione do właścicielki.Przynajmniej mam oficjalny pretekst do wproszenia się z wizytą.Chyba,że ma spełniać rolę parasola i ręczników i zapewniać ponowny powrót do Bydgoszczy.

Hyhyhy, wiesz, że jesteś zaproszona - musisz przecież poznać Szare Zuo :wink: A z moim zamiłowaniem do włóczęgostwa nie muszę mieć wabików, żeby odprawiać podróże małe i duże.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon mar 01, 2010 22:42 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Zadżebisty banerek. Proponuję, żeby któraś z Sióstr mnie przebiła w konkurencji, wtedy oddam :)
Miskę plastikową zostawiłam ... celowo? ja tam jeszcze wrócę! (do Torunia)
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon mar 01, 2010 23:47 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

no Siostrzyczki wszystkie zostawiłyście coś jeszcze... proszę więc w trybie pilnie ekspresowym odpalać miotełki i dolatywać jeszcze szybciej w celu odczyniania... mazidła wszelakie uzdrawiające winny znaleźć się pod ręką...
mój nos właśnie zaczyna przypominać kolorystycznie jaskrawą czerwień... katar totalny zostawiłyście mnie w prezencie... azaliż dziękuję... umieram...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pon mar 01, 2010 23:48 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

kirke18 pisze:Zadżebisty banerek. Proponuję, żeby któraś z Sióstr mnie przebiła w konkurencji, wtedy oddam :)
Miskę plastikową zostawiłam ... celowo? ja tam jeszcze wrócę! (do Torunia)

właśnie zastanawiałam się czyja ta miska...
odbiór wszelkich zostawiony przedmiotów wyłącznie osobisty... żadnego tam dowożenia Ola...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pon mar 01, 2010 23:50 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

AniHili pisze:Ja zanabyłam :mrgreen: Co prawda jest dziwnie spłaszczony, ale jest.

hmmm, płaskie to te kalendarze z założenia były, dziwnie spłaszczony to pewnie coś specjalnego :mrgreen:

Dziękuję bardzo Villemo5 i Czarownicom za kalendarzowe wsparcie

przypomnę też, że 2 lata temu Czarownice dołożyły się do polepszenia losy pewnej kotki - Księżnej, której zafundowaly sterylizację
otóż Księżna znalazla w końcu domek - ciężko było ją wyadoptować, bo charakterna była, z łapy potrafiła przywalić "bo tak" no i struwitka

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Wto mar 02, 2010 2:26 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Łoj 2 lata temu to my byłyśmy prawie poczatkujace Czarownice. Dlatego te czary niewprawne i kicia czekala az zadzialaja! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto mar 02, 2010 9:22 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

babajaga pisze:Wierzcie lub nie ale zdjęciu gdzie AYO cosik czyta a olamichalska piastuje kocię brakuje jednej osoby i tą osobą jestem ja :evil:

Powrócę jeszcze do sabatowych obrazków i powiem Babajago, że się z Tobą nie zgadzam. Na tej fotografii to MNIE brakuje ! Tak dla kontrastu 46 kg żywej wagi.
Jak tak dalej pójdzie, to na następny Sabacik...już mnie nie będzie :crying: - zniknę :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 02, 2010 9:40 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ale ładna ikonka!!!
Przeczuwam wyścig czarownic, żeby móc sobie taką przypiąć :ryk:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto mar 02, 2010 9:41 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

jasdor pisze:
babajaga pisze:Wierzcie lub nie ale zdjęciu gdzie AYO cosik czyta a olamichalska piastuje kocię brakuje jednej osoby i tą osobą jestem ja :evil:

Powrócę jeszcze do sabatowych obrazków i powiem Babajago, że się z Tobą nie zgadzam. Na tej fotografii to MNIE brakuje ! Tak dla kontrastu 46 kg żywej wagi.
Jak tak dalej pójdzie, to na następny Sabacik...już mnie nie będzie :crying: - zniknę :mrgreen:

Ale ja nie miałam na myśli niczego takiego 8O Chodziło mi o to, że siostra olamichalska wygląda jak uosobienie ciepła i dobroci a siostra AYO jak kobita z nerwem, oba to moje ulubione typy i chętnie bym z nimi pozowała do fotki.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 02, 2010 9:43 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

mmk pisze:Ale ładna ikonka!!!
Przeczuwam wyścig czarownic, żeby móc sobie taką przypiąć :ryk:

Noooooooo!! Jest jeszcze duch rywalizacji w narodzie!! :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]