.::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 03, 2009 15:52 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

Ale mała urosła 8O 8O , jest prześliczna :1luvu:
Zawsze mówię, że nie ma to jak 2 koty w domu :ok:
a jam 3 i też jest cudnie.... no ale 2 to muszą byc obowiązkowo :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw gru 03, 2009 18:11 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

Nom, Gwiazdeczka z niej cudna :) Obrazek :kotek: Rośnie jak na drożdżach, aż trudno uwierzyć, że w październiku jak ją odebraliśmy, mieściła się na dłoni :) Obrazek

Dżordżo też wielgaśny się zrobił, a ma na oko z pół roku :) Mam nadzieję, że wyrośnie na wielkiego i radosnego kota :)
ObrazekObrazek

munabrava

Od: Śro kwi 15, 2009 10:09

Post » Sob sty 09, 2010 22:04 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

munabrava pisze:No i stało się :kotek:
Dokociliśmy nasz domeczek 8) TŻ stwierdził, że Dżordż potrzebuje kogoś, kto go nareszcie poskromi :) Bull jest fajny, zwłaszcza jak można wyjadać mu pyszności z michy i łazić po jego grzbiecie. Ale na dłuższą metę jest nudny bo... niestety nie jest kotem :D
Mnie długo nie trzeba namawiać :oops: I tak oto od forumowej Figaro52 mamy nowego członka - a w zasadzie członkinię- naszego skromnego zwierzyńca :1luvu:

Obrazek

Jestem Stella (aka Kiri)

To cudo trafiło do nas 07.10. Nasz Dżordżuś nieco z dystansem potrzedł do swojej małej siostrzyczki, ale teraz nie odstępuje jej na krok. Myje ją, idzie razem z nią do łazienki, gdzie stoi kuwetka, no wszystko razem :kotek: Cudownie się patrzy na taki obrazek. A jak razem śpią tak przytulone do siebie, to już w ogóle poezja :D Maleńka stara się go naśladować, jak on się myje, to ona też próbuje, jak on wstaje, to ona biegnie za nim :ok: Ale czasem starszy brat ma dość podgryzania, a wtedy kładzie na Stelli łapę i robi groźną minkę :lol: Ale szyyyyyyyyyyyyyyybko mu to przechodzi :mrgreen:
Na nasze szczęście przestały wojować w nocy... Pierwsze dwie nocki w naszym domku, to pobudka o 2 w nocy, bo kociom się zachciało zabawy :lol:

dopiero trafiłam na wątek :oops: a masz moze gdzieś Asiu tą fotkę Kiri (jeszcze) pt małe czarne diable? robioną w domu u Figaro

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sty 10, 2010 19:30 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

munabrava pisze:Nom, Gwiazdeczka z niej cudna :) Obrazek :kotek: Rośnie jak na drożdżach, aż trudno uwierzyć, że w październiku jak ją odebraliśmy, mieściła się na dłoni :) Obrazek

Dżordżo też wielgaśny się zrobił, a ma na oko z pół roku :) Mam nadzieję, że wyrośnie na wielkiego i radosnego kota :)
ObrazekObrazek

Też dopiero znalazłam wątek, ale mała urosła...prawdziwa dama :piwa: :piwa:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Śro sty 13, 2010 10:16 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

jessi74 pisze:dopiero trafiłam na wątek :oops: a masz moze gdzieś Asiu tą fotkę Kiri (jeszcze) pt małe czarne diable? robioną w domu u Figaro

Nasz wątek to taki malutki, dlatego ciężko go znaleźć :)
Pewnie chodzi o fotkę w której się zakochaliśmy :) Mała wtedy miała takie ogromniaste oczyska :D Zdaje się, że akurat to zdjęcie widzieliśmy na gratce w ogłoszeniu, żadnego innego nie miałam, bo właśnie przetrzepałam maila. Lala jest cudna i taka kochaniutka (pomijając oczywiście notoryczne grzebanie w łazienkowym kubełku w poszukiwaniu płatków do makijażu i pałeczek do uszu... oraz naśladowanie najgorszych zachowań naszego kocura :))). Obiecałam Figaro zdjęcia na maila, ale tak się zabiegałam, że nic nie dałam rady zrobić póki co. Ale postaram się to na dniach zmienić :oops:

munabrava

Post » Śro sty 13, 2010 22:12 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

munabrava pisze:
jessi74 pisze:dopiero trafiłam na wątek :oops: a masz moze gdzieś Asiu tą fotkę Kiri (jeszcze) pt małe czarne diable? robioną w domu u Figaro

Nasz wątek to taki malutki, dlatego ciężko go znaleźć :)
Pewnie chodzi o fotkę w której się zakochaliśmy :) Mała wtedy miała takie ogromniaste oczyska :D Zdaje się, że akurat to zdjęcie widzieliśmy na gratce w ogłoszeniu, żadnego innego nie miałam, bo właśnie przetrzepałam maila. Lala jest cudna i taka kochaniutka (pomijając oczywiście notoryczne grzebanie w łazienkowym kubełku w poszukiwaniu płatków do makijażu i pałeczek do uszu... oraz naśladowanie najgorszych zachowań naszego kocura :))). Obiecałam Figaro zdjęcia na maila, ale tak się zabiegałam, że nic nie dałam rady zrobić póki co. Ale postaram się to na dniach zmienić :oops:

Hm, mam nadzieje na fotki malutkiej...i czekam niecierpliwie :mrgreen:

Figaro52

Post » Wto sty 26, 2010 19:07 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

Figaro, fotki wysłałam na maila :)) Mam nadzieję, że wszystko przejdzie :ok:

W piątek 22.01 nasz kocurro poszedł na kanał... Stał się kotem bezjajecznym :kotek: Jakoś średnio sobie chyba póki co zdaje z tego sprawę :mrgreen: W każdym razie tego samego dnia dokonał wyczynu alpinistycznego na naszej zasłonie... wspiął się niemal po sam karnisz -> 3,6m :evil: Serce mi stanęło jak to zobaczyłam! W każdym razie wszystko ok, do przodu :ok:

Maleńka nam rośnie, laska się taka z niej robi, że hej (niedługo zacznę być zazdrosna :lol: ) Będę zmuszona zmienić fotki w wątku, bo już nieaktualne :D

munabrava

Post » Wto sty 26, 2010 19:15 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

Spokój przed polowaniem na forumowego piernika :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Zawsze jak grzecznie siedzą do zdjęcia, to ja akurat mam wszystko porozwalane na kanapie :oops: W każdym razie zgrany duecik :mrgreen:
Obrazek

munabrava

Post » Śro sty 27, 2010 5:55 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

Oba kotki przepiękne, no ale Lala wyrosła na prześliczną damę, aż serce się raduje :lol: :D Gdy trafiła do nas ze schroniska była maleńką kruszynką :kotek:

Figaro52

Post » Śro sty 27, 2010 6:18 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

Bardzo dziekuję za fotki. :piwa:

Figaro52

Post » Pon mar 01, 2010 22:53 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

Kociaki piękne lecz.. białe bullowate jest zdecydowanie w moim typie :1luvu: tez mam białe i z rodziny bullowatych :mrgreen:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Wto mar 02, 2010 10:28 Re: .::Księżniczka Rafa i Biały Rekin::.

Mój osobisty ulubieniec :) Inne niż wszystkie, wyjątkowe :)

munabrava

[poprzednia]