Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 14:44 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

joluka pisze:
tillibulek pisze:a poza tym kotek musi miec mozliwosc pokazania, ze rządzi :twisted: albo w taki sposob jak robi to Muras, albo...
http://demotywatory.pl/1471/Pies-vs-kot
:lol: :lol:

no prawie tak, jak teraz nasza Mozaika łoi naszą Maltę.... :ryk:

wow, Mozaika kogos łoi??? 8O a wyglada na takiego anioła 8O jakas fotke poprosimy ;)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon mar 01, 2010 15:01 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze::lol: :lol: :lol:
Buziaki dla Freyki! :1luvu:

moze chcesz tego łobuza - tanio sprzedam :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
pierwsze zdjecia Freyi u nas... 13 grudnia 2009
Ostatnio edytowano Pon mar 01, 2010 15:58 przez tillibulek, łącznie edytowano 1 raz

tillibulek

Post » Pon mar 01, 2010 15:02 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

:1luvu: :1luvu: Ciudo!
Ja się próbuję pozbyć całej trojeczki! Może się zamienimy? Ja Freykę, a Ty Safi, i dwie jeszcze dołożę gratis! :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 01, 2010 15:52 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze::1luvu: :1luvu: Ciudo!
Ja się próbuję pozbyć całej trojeczki! Może się zamienimy? Ja Freykę, a Ty Safi, i dwie jeszcze dołożę gratis! :ryk: :ryk:

zameczylaby Cie na smierc :roll:
pozniej mialabym Cie na sumieniu, no i pewnie w ramach uprzykrzenia mi zycia zniszczylabys moja reputaNcje na Miau :roll:

tillibulek

Post » Pon mar 01, 2010 16:04 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:wow, Mozaika kogos łoi??? 8O a wyglada na takiego anioła 8O jakas fotke poprosimy ;)

a myślisz, że Malta da się spokojnie łoić, aż się ustawię i zrobię zdjęcie.... :twisted:

dzisiaj, jak Mozaika z warkotem i ogonem na szczotkę do kibla ruszyła do niej kłusem, to o mało sobie łap nie połamała, tak zwiewała z pokoju ślizgiem po panelach.... :ryk:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon mar 01, 2010 16:29 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
kalair pisze::1luvu: :1luvu: Ciudo!

zameczylaby Cie na smierc :roll:
pozniej mialabym Cie na sumieniu, no i pewnie w ramach uprzykrzenia mi zycia zniszczylabys moja reputaNcje na Miau :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Spróbujmy! Zobaczysz, jak cudnie uprzykrza żywot Safolek. :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 01, 2010 18:44 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Frejka kochany kotecek :lol:

ale ułożenie tylnych łapek Ruby na 1 zdjątku też daje do myślenia :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon mar 01, 2010 19:24 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Jakie one piękne. Napatrzeć się nie mogę. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pon mar 01, 2010 21:55 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Obrazek

absolutne 100% cudo :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Pon mar 01, 2010 21:56 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Rakea pisze:ale ułożenie tylnych łapek Ruby na 1 zdjątku też daje do myślenia :ryk: :ryk: :ryk:

tzn?? bo ona tam wlasnie wierzgala nóziami po drapaku ;)

ech, Freya znowu nalała w sypialni :( i to siedzialam tuz obok i nic nie zauwazylam, dopiero uslyszalam jak zakopuje :roll:

tillibulek

Post » Pon mar 01, 2010 22:14 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

na razie nie bede niczego ustawiac obok lozka, zeby zastawic Freyce jej obecne miejsce sikania - przygotowalam wyparzoną strzykawkę, mam pojemniczek i w razie czego, nastepnym razem jak szczoch pojdzie na podloge, bede gotowa - musze tylko zmobilizowac sąsiada, zeby podjechal ze mna do lecznicy...

tillibulek

Post » Pon mar 01, 2010 23:27 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

te nóźki to myslałam że ona tak standardowo układa..fikuśnie.
ale akcja nerwowe stopy perkusisty tłumaczy wszystko! :D

łap mocz :ok: a nuż w tym sęk...
dobranocka!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto mar 02, 2010 7:41 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Rakea pisze:te nóźki to myslałam że ona tak standardowo układa..fikuśnie.
ale akcja nerwowe stopy perkusisty tłumaczy wszystko! :D

łap mocz :ok: a nuż w tym sęk...
dobranocka!

Rakea, jestes moim Guru, dzieki za rady, zdolowalam sie tą Freyką.

Chociaz myslalam o tym co napisalas... i doszlam do wniosku, ze masz racje. F jest dominująca, choc nie bije innych kotow, ale zawsze jest do wszystkiego pierwsza. Ruby i Zorka czuja sie na pewno zepchnięte na boczny tor, choc staram sie hamowac zapędy najmlodszej, ale nie zawsze sie to udaje, bo RiZ sie szybko zniechecają. Wczoraj F zajela nawet Zorce jej miejsce w nogach lozka, a z Ruby tak sie kotłowaly (gryzly sie) az Ruby dala za wygraną i poszla spac na parapet. Maly szatan. Coz, zestaw do łapania siku gotowy, choc w lecznicy dostalismy wczesniej taki z tabletką w srodku co stabilizuje ph...? a ja mam tylko pojemniczek i strzykawke... dzis w nocy o 4:40 F zrobila siu i ku do kuwety, ale i tak mnie to nie cieszy - ona cos kombinuje, widac po oczach

Co do Ruby... Ona tak wierzga nozkami na drapaku, bardzo ladnie sie na nim bawi, ona tak kopała w tym jednym slupku tylnymi nozkami. A na co Ci to wygladalo?

A do tego wszystkiego Urine Off mi sie skonczyl. Wczoraj resztkami psikala zasikana podloge, a i tak koty chodzily i wachaly (łacznie z F)....

tillibulek

Post » Wto mar 02, 2010 8:35 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto mar 02, 2010 8:59 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:Obrazek

hej hej, kalerciu, sliczne kreteczki :1luvu: :1luvu:

tillibulek

[poprzednia][następna]