bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 18:57 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ja to już dawno się zakochałam, tylko w tej chwili domku dać nie mogę :oops: :oops: :oops: Ale znajdzie się dobra dusza :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon mar 01, 2010 19:00 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Oj kochasz burasie Kasienko-co????
Te Twoje maja raj na ziemi!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon mar 01, 2010 19:03 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Oj, kocham Kasieńko, kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu: Chociaż innaczej umaszczone też uwielbiam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Pon mar 01, 2010 19:04 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ja też!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon mar 01, 2010 19:06 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kretkę może? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 01, 2010 19:22 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kropka, wiesz juz cos pewniejszego, kiedy kocury beda w Wawie?
Prosba do kobitek z Wawy o pozyczenie transporterka na 2 koty, zeby nie trzeba bylo dwu transporterkow Kropki ciagnac do Lodzi i z powrotem, tudziez odsylac Kropce. :)
Rozmawialam z Piratem. Poki co pewniejsza jest opcja, ze koty z Lodzi pojada w poniedzialek, ale gdyby sie udalo jednego dnia, tzn. w piatek, to dowioze do Lodzi w piatek.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Pon mar 01, 2010 19:30 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcano jutro mam dzwonić do Adriana-może juz coś pewnego bedzie-na razie nic więcej nie wiem!
Warszawianki-prosba o pożyczenie podwójnego transporterka dla burasiów!!!!!!!
Jesli ktos może pomóc-bardzo proszę!-Arcanie bedzie łatwiej przemieszczac sie z jednym tobołem niz z dwoma,a i kocinom bedzie raźniej razem!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon mar 01, 2010 19:39 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ja bardzo chętnie pożyczę czy oddam transporterek, tylko nie wiem, czy dwa koty się zmieszczą. Mój Cypek ledwo tam się mieści (4 kg). A burasie ponoć spore :wink: Ale mogę coś kupić, jeśli zdążę :kotek: :kotek:
Obrazek

bulba

Post » Pon mar 01, 2010 19:45 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kasieńko-jeśli taki jak ten który pojechał do Ciebie z Beatką,to za mały-musi być taki XXL-w Morągu takich niestety nie ma :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon mar 01, 2010 20:23 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Bulba, nie kupuj, nie ma sensu. Gdyby sie udalo pozyczyc na dzien-dwa, to te Kasi od razu z Warszawy tym samym transportem moglyby wrocic do Niej, a ja jechalabym i wracala z Lodzi z jednym transporterkiem, bo tam Pirat przepakuje w transporter od Jessi. Kupowac nie ma sensu. :D

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Pon mar 01, 2010 21:12 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Mam na myśli nie ten Beatki, tylko odrobinę większy - Cypiska. Ale on też nie jest duży, za to ciężki i średnio wygodny. Nie wiem, czy da radę 2 koty tam upakować :roll: :roll: . Ale jeśli mogę pomóc, z największą radością to uczynię. Czekam na info :D
Obrazek

bulba

Post » Pon mar 01, 2010 21:23 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kochane-napisałam do Kasi Kaprys-może ona zna kogoś kto ma wielki?
Kasieńko-widziałam transporterek Cypiska na zdjęciu-kluchy sie w nim nie zmieszczą :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon mar 01, 2010 21:26 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ale jak nie da się nic zrobić, to ja bardzo chętnie kupię jakich wielgachny :D
Obrazek

bulba

Post » Pon mar 01, 2010 21:28 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Skarbeńku kochany-poczekajmy,może uda sie znaleźć ,szkoda kasy tak po prostu!
W końcu taki wielki na pewno jest bardzo drogi!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon mar 01, 2010 21:47 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

mój transporterek w rozmiarze L- XL :wink: przekazany właśnie Piracikowi , zapakowałam tam też trochę podkładów i kilka ręczników w razie czego na zmianę, no i czekam na braciszków :kotek: :kotek:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]