Mars poturbowany przez psa - Już zdrowy w nowym domu!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 28, 2010 9:59 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

hehehe, a tyle co przed chwilą myślałam co też u naszego przystojniaka.Dzięki Asia :D
Hm a tak w ogóle to się zastanawiam bo popyt na rudziaszki jest chyba większy niz na buraski.Z kim bym nie gadała to pyta o rudego kota.A tu proszę do schroniska trafił rudy nie chciany,ktoś go oddał czy został zgarnięty z ulicy ?
mefka wiesz może jaka jest jego historia ?
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie lut 28, 2010 11:52 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Małgorzata Pękała pisze:hehehe, a tyle co przed chwilą myślałam co też u naszego przystojniaka.Dzięki Asia :D
Hm a tak w ogóle to się zastanawiam bo popyt na rudziaszki jest chyba większy niz na buraski.Z kim bym nie gadała to pyta o rudego kota.A tu proszę do schroniska trafił rudy nie chciany,ktoś go oddał czy został zgarnięty z ulicy ?
mefka wiesz może jaka jest jego historia ?

Niestety nie wiem i nie mam nawet co pytać o to pracownika, bo raz zapytany powie tak a innym razem inaczej. Wzięłabym go do siebie już dawno, gdyby był akurat sam w schronisku, ale jak widzicie w pudełeczku, były jeszcze inne kotki i to mniejsze od niego :roll: .
Wtedy były zdrowe, więc zostały na schronisku.......
Gdzie podziały się pozostałe maluchy nie wiadomo.

Dziewczyny, dziękuje za pilnowanie wątku :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

mefka

Od: Pt mar 27, 2009 13:00

Post » Nie lut 28, 2010 13:24 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Marsiczku - wytrzymaj kotenku, niedlugo bedzie lepiej - wszyscy cie kochamy :ok: :1luvu:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon mar 01, 2010 9:53 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Mefko droga, czy masz jakieś nowe wieści o Marsiku?
Nieustające kciuki za tę biedę zaciskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon mar 01, 2010 11:55 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Pozwolę sobie przypomnieć Marsika w lecznicy, do której niestety będzie musiał jeszcze długo zaglądać.
Bardzo prosimy o pomoc w sfinansowaniu leczenia tego słodkiego bidulka :1luvu:

Małgorzata Pękała pisze:Marsik w lecznicy c.d ...

Najpierw mizianko

Obrazek

a potem termometr w doopkę :D

Obrazek

uff już po wszystkim

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon mar 01, 2010 14:52 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Marsik trzymam kciukasy za ciebie kotku, ja i moja ferajna kocia...
cieszę się, że jest u Pani Basi - lepiej trafić nie mógł pod opiekę!

Ziutka-Mela

Od: Czw sty 28, 2010 15:14

Post » Pon mar 01, 2010 16:01 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Tak szczerze, to chciałam dać pani Basi troszkę odpocząć od tych moich telefonów :oops: , ponieważ przy okazji Marsika rozmawiamy na różne tematy i czasami te rozmowy się ciągną i ciągną. Pani Basia w między czasie zdąży np obiad ugotować, gorzej z jedzeniem :ryk:

Co do Marsika, to niezły z niego świntuszek, nie trafia do kuwety :roll: , ale jak mu tego nie wybaczyć :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

mefka

Post » Pon mar 01, 2010 16:49 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

no tak... do trzech razy sztuka... więc za jakiś czas trafi :lol:
tylko Pani Basia ile ma roboty....

ale poważnie... nie trafia, bo mu się nie "chce" trafić... czy jeszcze ma trudności w ruszaniu się...
czytałam, że na krzesło wejdzie, gorzej ze zejściem...

Ziutka-Mela

Od: Czw sty 28, 2010 15:14

Post » Pon mar 01, 2010 16:59 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Zapraszam na kolejny bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony na leczenie naszego przystojnego Marsika :D

Kocie puszki i zapalniczki na leczenie Marsika
viewtopic.php?f=20&t=108385
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pon mar 01, 2010 20:59 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Dziękujemy za kolejny bazarek :1luvu:

Marsik prawdopodobnie nie umie korzystać z kuwety, na razie nie wie po co ten sprzęcik istnieje :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

mefka

Post » Pon mar 01, 2010 21:06 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Kupcie mu też worek żwirku. U p. Basi koty nie mają żwirku. Mam koty od niej i Ptyś miał długo problem, żeby załapać, co to jest. Niech Mars uczy się od początku kuwety z dobrą zawartością. Będzie łatwiej przy adopcji.

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Wto mar 02, 2010 7:45 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Gosiu :1luvu: , super bazarek :D
Myślę, że kłopoty Marsika z kuwetkowaniem mogą wynikać również z jego stanu zdrowia. Przy takich obrażeniach trudno jest mu obciążać tylne łapki i to pewnie też nie sprzyja celowaniu do kuwetki :? Na pewno to się w końcu unormuje, teraz najważniejsze żeby kocio zdrowiał i żeby udało mu się zostać pełnosprawnym kotem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marsiku :1luvu: :1luvu: :1luvu: , ciotki zaciskają za Ciebie kciuki z całych sił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto mar 02, 2010 8:30 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Pomóżcie :oops: znowu mam problem aby wstawić podlinkowany bazarek na pierwszą stronę :oops:

Już wiem dziękuję, moja kochana córeczka mi pomogła. Warto mieć dzieci :lol: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

mefka

Post » Wto mar 02, 2010 14:45 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

filo pisze:Kupcie mu też worek żwirku. U p. Basi koty nie mają żwirku. Mam koty od niej i Ptyś miał długo problem, żeby załapać, co to jest. Niech Mars uczy się od początku kuwety z dobrą zawartością. Będzie łatwiej przy adopcji.

Dziewczyny, filo ma rację. Niezależnie od przyczyn "odmowy współpracy", jeśli możecie, zaopatrzcie go w żwir. Rozumiem, że ze względu na jego stan jest odizolowany od reszty stada, więc szybko przywyknie i potem przy adopcji nie będzie problemu.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto mar 02, 2010 15:43 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Uaktualniłam wpłaty :wink:
Dziekujemy :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

mefka

[poprzednia][następna]