Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Pon mar 01, 2010 20:50 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Szpadam do Królewny.
Mruczące Licho chyba chętnie by tu z Wami zostało, ale co to to nie: nie zostawię go przecież z otwartym laptokiem :twisted: :strach:

Dobranoc.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto mar 02, 2010 19:29 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Żyjemy...

To tak na wypadek, gdyby ktoś tu zajrzał i zapytał, co u nas...

:( :( :(
Niech to się skończy...
Jakim cudem zobaczyć przed sobą cokolwiek...? Skąd wziąć chociaż trochę siły, zapału, wiary...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto mar 02, 2010 19:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Zaglądamy, zaglądamy...

Trzymaj się ciepło :piwa:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto mar 02, 2010 19:46 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

No właśnie , co u Was Wielbłądziu poza ogólnymi oznakami życia ? :wink:
Domyslam sie że używając słów " niech to sie skończy " miałaś na myśli tą zimę razem z szarugą i chłodem 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto mar 02, 2010 19:50 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

U Drani na szczęście bez zmian, czyli dobrze, leniwie i mrucząco.
U mnie niestety też bez zmian :(

Nie wiem, może z wiosną faktycznie coś się zmieni... I może wreszcie coś - jakieś leki - choć trochę da radę tym wszystkim usterkom we mnie... Nie mam już siły, na razie nic się nie zmienia :(

Wielbłądzio

Post » Wto mar 02, 2010 19:55 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Aha. U nich też nie do końca dobrze: Buśka znowu przestaje jeść i chudnie. Mam nadzieję, że strajk głodowy wynika tym razem tylko z braku Cosmy (nie stać mnie na to na stałe, kurka wodna :roll: :oops: ), a nie - PUK PUK - z kolejnego epizodu zębowego...
Poza tym zaczęła strasznie łysieć w dolnej części brzuszka i na spodzie ogona - kie licho tym razem :roll: ???

Wielbłądzio

Post » Wto mar 02, 2010 20:38 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Busiu nie choruj :ok: :ok: :ok:

A ja mam na tyczasie czarnego koczurka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro mar 03, 2010 18:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Pokażesz 8) ?

Przez noc Królewna zjadła ze 3/4 saszetki Animondy. Nie wiem, dlaczego wypina się na Miamora: czy po prostu jej się znudził i żąda tylko luksusowej Cosmy :twisted: , czy nie daj Boże znowu coś się zaczyna dziać... Ołysiała paskudnie i też nie wiem, co to jest (na grzyba na szczęście nie wygląda, zresztą skąd by się u nas teraz tak z niczego wziął?) - jeżeli będzie łysiała nadal, to chyba jednak przejedziemy się do wetki.

Padam na mordę. W pracy jest tyle roboty i tyle nerwów, że po przyjściu do domu czuję się już zupełnie jak wyżęta, wypłowiała szmata :roll: :(

Wielbłądzio

Post » Śro mar 03, 2010 18:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Może Twoja panna po prostu postanowiła coś zmienić w swojej diecie ? :roll:
Trzymaj sie Wielbłądziu , dobrze wiem jak to nieraz może być niefajnie w pracy :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Śro mar 03, 2010 18:54 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Oby tylko to nie był następny nawrót problemów z paszczą.
Sama nie wiem: czy się złamać i zamówić w Zooplusie tę cholerną drogą Cosmę, czy lepiej nie (bo że mnie na nią nie stać na co dzień, to fakt).

Wielbłądzio

Post » Śro mar 03, 2010 19:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Może wstrzymaj sie czekając na rozwój sytuacji , z zamówieniem zawsze zdążysz a może w międzyczasie panna zasmakuje w czymś mniej ekskluzywnym :wink:

bubor

Post » Śro mar 03, 2010 19:22 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Chyba postaram się nie panikować i rzeczywiście się wstrzymam. Mam już duże zapasy saszetek i puszeczek Gourmeta i Miamora, niekoniecznie mam ochotę dostawiać do nich jeszcze Cosmę :twisted: Pomijając kwestie finansowe i fakt, że jak rozbestwię kota to już zawsze będzie chciała takie luksusy :roll: :twisted: (a karma dostępna chyba tylko i wyłącznie w zooplusie, w stacjonarnych też nie ma) - zwyczajnie nie mam gdzie tego przechowywać... Spróbuję z Gourmetem: dawno nie dostawała, to może się przeprosi.

Wielbłądzio

Post » Śro mar 03, 2010 21:37 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Na razie mam tylko takie zdjęcia. Gamonie: Czarny Gamoń i bura Gamonia:
ObrazekObrazek
Gamoń jest bardzo fajny i kontaktowy :) Ktoś będzie miał naprawdę super kota :D Gamoń na białą plamkę na klacie i białe bikini.

Z puszek dobre są też Feline Porta. Nie wiem jak się mają cenowo do Cosmy. Ale kurczak z algami jest mniam-mniam. Sama bym zjadła :twisted:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw mar 04, 2010 18:40 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Cudowny jest :1luvu: chociaż wzrok ma odrobinę jakby Piotrusiopodobny :roll:, tylko dlaczego te biedne kociny mają TAKIE imiona :twisted: ???
Cóż, ja w czasach wczesnonastoletnich miałam w domu Sraję i Seksa :oops: Sraja załatwiała się zresztą wzorowo do kuwety, a Seks była wysterylizowana :roll: :oops:

Wczoraj wyliczyłam sobie ze strony zooplusa, że jeśli kupi się większą ilość tej Cosmy, to wychodzi wcale nie tak burżujsko: około 2,70 za puszkę (taką małą, wielkości Gourmeta) - a wygląd i zapach toto ma znacznie bardziej apetyczny niż Gourmet, coś w stylu Feline Porta właśnie. Na razie sprobuję zachęcić Cholerysię do konsumpcji naszych ( :roll: ?) wielkich zapasów, zamówienie zrobię dopiero wtedy, kiedy choć trochę się zmniejszą (no chyba, że strajk będzie wyjątkowo stanowczy, wtedy pewnie się złamię :twisted: ).

A Pańcia jedzie jutro po południu na rezonans magnetyczny głowy. Biorąc pod uwagę obie dostępne opcje - wcale nie jestem pewna, że lepiej nie mieć tego guza niż mieć: bo jeśli to nie guz jest przyczyną przyczyny wszystkich zdrowotnych schodów, tzn. że jest nią długotrwałe przyjmowanie depresantów. Których odstawić przecież w żadnym wypadku się nie odważę :(

Wielbłądzio

Post » Czw mar 04, 2010 21:34 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłądzio pisze:Cudowny jest :1luvu: chociaż wzrok ma odrobinę jakby Piotrusiopodobny :roll:, tylko dlaczego te biedne kociny mają TAKIE imiona :twisted: ???

Poziom inteligencji raczej w normie :) Gamonie, tak jakoś do nich pasuje :) No bo, czy brat i siostra, którzy zaczynają na siebie syczeć, bo obce koty zobaczyły, to nie są gamonie :roll:

Wielbłądzio pisze:A Pańcia jedzie jutro po południu na rezonans magnetyczny głowy. Biorąc pod uwagę obie dostępne opcje - wcale nie jestem pewna, że lepiej nie mieć tego guza niż mieć: bo jeśli to nie guz jest przyczyną przyczyny wszystkich zdrowotnych schodów, tzn. że jest nią długotrwałe przyjmowanie depresantów. Których odstawić przecież w żadnym wypadku się nie odważę :(

Na pewno jest trzecia opcja :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

[poprzednia][następna]