Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 9:01 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Minie.. 8) 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 01, 2010 9:08 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:Minie.. 8) 8)

byle szybko - niech mi mamunie naprawią, niech TŻ wraca, niech F nie sika po kątach, niech zima nie wraca... niech juz wszystko bedzie dobrze :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon mar 01, 2010 9:19 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Podokładalabym trochę, ale nie będę się dołować. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 01, 2010 9:32 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:Podokładalabym trochę, ale nie będę się dołować. 8)

a mi sie nazbieralo i musialam wylac te smuty :(
oczywiscie u mnie tez niestety moznaby jeszcze wiele dodac, ale nie chce sie az tak obnazac na forum ;)

tillibulek

Post » Pon mar 01, 2010 9:43 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Ehhh...idem sobie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 01, 2010 10:55 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
kalair pisze:Podokładalabym trochę, ale nie będę się dołować. 8)

a mi sie nazbieralo i musialam wylac te smuty :(
oczywiscie u mnie tez niestety moznaby jeszcze wiele dodac, ale nie chce sie az tak obnazac na forum ;)

Tak tak stanowczo, nie obnazaj sie , nie pora , katar murowany - poczekaj do czerwca :)
dzien dobry :)
trzymam kciuki za lejącą pannę
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon mar 01, 2010 11:06 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Tilli śliczne są Wasze koteczki :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon mar 01, 2010 12:45 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kussad pisze:Tilli śliczne są Wasze koteczki :1luvu:

dziekuje, kussad :D

widze, dune, ze mimo wiateru humorek dopisuje ;) :lol:

tillibulek

Post » Pon mar 01, 2010 12:53 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Melduję się z poniedziałku.
Kiedyś mój kocur Boniek(był już po kastracji) miał fazę sikania na moją poduszkę,raz nawet nasikał tuż obok mojej głowy jak spałam :evil:
Poduszkę parę razy prałam,pomogło dopiero jak ją wyrzuciłam,od tej pory kotecek grzecznie załatwia się do kuwetki

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Pon mar 01, 2010 13:53 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Tillibulku - podziwiam Twoje kociaste! i za urodę i za charakterki... :mrgreen:

Wasze kicie czasami leją/lały po kątach, a mój Muras do dzisiaj co czas jakiś na Malty (naszej suni) posłanie musi wielką q.... zrobić, cobyśmy nie zapomnieli, że kocurek rulez :ryk:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon mar 01, 2010 14:03 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

miniboni17 pisze:Melduję się z poniedziałku.
Kiedyś mój kocur Boniek(był już po kastracji) miał fazę sikania na moją poduszkę,raz nawet nasikał tuż obok mojej głowy jak spałam :evil:
Poduszkę parę razy prałam,pomogło dopiero jak ją wyrzuciłam,od tej pory kotecek grzecznie załatwia się do kuwetki

ooo fajnie, Gosiu, ze tak szybko mu przeszlo - u mnie musialabym wywalic: nową kanape, obie kołdry, koce, narzute z sypialni, lozko sypialniane, ścierkę do naczyń, kawalek podlogi z duzego pokoju i kawalek z malego... :roll: :roll: :roll:

cieplutkie pozdrowionka dla Twojej gromadki :1luvu:
wszyscy zdrowi mam nadzieje... :)

tillibulek

Post » Pon mar 01, 2010 14:05 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

joluka pisze:Tillibulku - podziwiam Twoje kociaste! i za urodę i za charakterki... :mrgreen:

Wasze kicie czasami leją/lały po kątach, a mój Muras do dzisiaj co czas jakiś na Malty (naszej suni) posłanie musi wielką q.... zrobić, cobyśmy nie zapomnieli, że kocurek rulez :ryk:

Joluka, dzieki za mile slowa. Jednak uwazam, ze klocuszek Muraska nijak sie nie umywa do siuuu naszej Freyi, ktore idealnie wsiaka wszedzie tam gdzie nie powinno ;)

tillibulek

Post » Pon mar 01, 2010 14:08 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
joluka pisze:Tillibulku - podziwiam Twoje kociaste! i za urodę i za charakterki... :mrgreen:

Joluka, dzieki za mile slowa. Jednak uwazam, ze klocuszek Muraska nijak sie nie umywa do siuuu naszej Freyi, ktore idealnie wsiaka wszedzie tam gdzie nie powinno ;)

a poza tym kotek musi miec mozliwosc pokazania, ze rządzi :twisted: albo w taki sposob jak robi to Muras, albo...
http://demotywatory.pl/1471/Pies-vs-kot

:lol: :lol:

tillibulek

Post » Pon mar 01, 2010 14:27 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

:lol: :lol: :lol:
Buziaki dla Freyki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 01, 2010 14:36 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:a poza tym kotek musi miec mozliwosc pokazania, ze rządzi :twisted: albo w taki sposob jak robi to Muras, albo...
http://demotywatory.pl/1471/Pies-vs-kot
:lol: :lol:

no prawie tak, jak teraz nasza Mozaika łoi naszą Maltę.... :ryk:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[poprzednia][następna]