Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 27, 2010 20:17 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

fakt, to słodziaki :D Cięzko będzie je oddać.. :oops: Ale muszą znależc swój domek. Albo uda się go znależć dla dwupaku, albo wyadoptuję Kuterka - wtedy Bułek zostanie u mnie. Niestety obu nie mogę zatrzymać.

Dostaliśmy od iwony66 przepiękne kubeczki z kotkami na bazarek, dziękuję!
No i Iwona zapropnowala zaporową cenę na tackę, jaka miała trafić na bazarek, aż do tej pory nie mogę uwierzyć 8)
W poniedziałek wrzucę szczegółowe rozliczenia.
Chciałabym też bardzo serdecznie podziękować Mariuszowi, ktory zgodził się wystawić moje rzeczy na bazarki :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie lut 28, 2010 12:29 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Podrzucamy słodziątka

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie lut 28, 2010 14:56 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Podrzucanie potrzebne.... Kuter poczuł wiosnę, a ja mam w domu 2 niewysterylizowane kotki... :roll: Sterylizowanej nie rusza, ale tym 2 nie daje spokoju :( Ponieważ nie ma żadnego domku chętnego na dwupak, zaczynam intensywną akcję szukania domu dla Kuterka. To będzie oznaczać, ze Bułek zostanie ze mną.... Trudno, mimo starań nie udało się mi znaleźć im domku :( Jestem załamana...

Never

Post » Nie lut 28, 2010 17:09 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Sorki, nie doczytałam. Kuterek i Bułek mają w planach kastrację?
Te domki co się interesują chłopakami, wydają się być potwornie nieodpowiedzialne. Współczuję Ci.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Nie lut 28, 2010 18:33 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

chłopcy juz wykastrowani zostali :ok: Never - mozesz nakrecic im filmiki jak sie bawia, biegaja itd? Wiekszosc ludzi uwaza pewnie, czytając o braku części łapek itp, że Bułcio jest niepełnosprawnym kotem, a przeciez to nieprawda... I filmiki baaaaardzo zwiększają szanse na adopcje, więc tutaj wyjątkowo by sie przydały. (No chyba, że filmiki gdzies są, a ja je znowu przegapiłam jak zdjęcia ostatnio :oops: )

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pon mar 01, 2010 0:13 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Podnosimy!!

Kaprys2004

Post » Pon mar 01, 2010 10:58 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

jhet pisze:chłopcy juz wykastrowani zostali :ok: Never - mozesz nakrecic im filmiki jak sie bawia, biegaja itd? Wiekszosc ludzi uwaza pewnie, czytając o braku części łapek itp, że Bułcio jest niepełnosprawnym kotem, a przeciez to nieprawda... I filmiki baaaaardzo zwiększają szanse na adopcje, więc tutaj wyjątkowo by sie przydały. (No chyba, że filmiki gdzies są, a ja je znowu przegapiłam jak zdjęcia ostatnio :oops: )

Filmiki są na wątku - w wolenej chwili sprawdzę na ktorej stronie, gdzies kolo 7-10 chyba... Aktualne ma Dragonfly, ale jeszcze mi ich nie przekazała.
Pogodziłam się z tym, ze Bułcio u mnie zostanie - zresztą teraz Kuterek i tak nie widzi brata, zapatrzony w kotki, więc Bułcio śpi ze Sniegułą - oni się bardzo kochają, Bułcio traktuje ją trochę jak mamę... Kuter darł się kolejną noc, padam na pysk :( A kiedy stwierdzilam, ze go zamorduję albo w najlepszym razie przywiążę na szelkach w przedpokoju, uspokoil się, przyszedł pokazać jak bardzo kocha człowieka, po czym rozwlaił się z kołami do góry i zasnął.. No i jak go nie kochać? :evil:

Never

Post » Pon mar 01, 2010 11:05 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

To moze warto zaktualizowac pierwszą strone...? Bo na niej praktycznie nic nie ma - niemal zadnych informacji o kocurkach, zadnych nowych zdjec... A filmików to nikt nie wypatrzy na niewiadomo której stronie (szukałam, nie znalazłam). Albo nowy wątek założyć...?

jhet

Post » Pon mar 01, 2010 11:06 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Kciukamy nieustająco..

Kaprys2004

Post » Pon mar 01, 2010 11:18 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

chłopaki do góry :kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon mar 01, 2010 12:19 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

jhet pisze:To moze warto zaktualizowac pierwszą strone...? Bo na niej praktycznie nic nie ma - niemal zadnych informacji o kocurkach, zadnych nowych zdjec... A filmików to nikt nie wypatrzy na niewiadomo której stronie (szukałam, nie znalazłam). Albo nowy wątek założyć...?

Poproszę Dragonlfy -to ona zalozyła wątek

Never

Post » Pon mar 01, 2010 13:26 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

fotki z pierwszej strony to fotki aktualne, nowszych nie ma. Co do aktualizacji finansowych Never wyślij mi co tam masz i dopiszę w pierwszym poście, swoją drogą Never mam dla Ciebie płytę ze zdjęciami, jak będę dziś wieczorem w domu to ją wezmę żeby w razie czego Ci jakoś w centrum podrzucić

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Pon mar 01, 2010 14:21 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

w pierwszym poscie sa tylko 4 nowe zdjecia, po dwa Bułka i Kuterka, a reszta stare. Nie ma tez linków do filmików ani zadnego opisu kociaków - praktycznie na pierwszej stronie nie ma o kociakach nic :?

jhet

Post » Pon mar 01, 2010 14:24 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

jhet pisze:w pierwszym poscie sa tylko 4 nowe zdjecia, po dwa Bułka i Kuterka, a reszta stare. Nie ma tez linków do filmików ani zadnego opisu kociaków - praktycznie na pierwszej stronie nie ma o kociakach nic :?

cofnij się do 56 masz tam wszystkie foty. Filmy zgrałam Never na płytę, jak zechce to umieści. Ja ich już nie mam w innej postaci.

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Pon mar 01, 2010 14:35 Re: POTRZEBNY DS DLA BRACI pieniądze na spłatę długu za bezłapki

Droga dragonfly.87... Chyba nie sadzisz, ze ktokolwiek kto przypadkiem trafi na ten watek, przejrzy kilkadziesiat stron w poszukiwaniu nowych zdjec badz informacji chocby o tym, w jakim w ogole wieku sa kocurki? Tym bardziej, ze nieczytelna pierwsza strona zupelnie do takich poszukiwan nie zacheca. Ale rozumiem, ze to tylko wątek informacyjny dla parunastu osób z forum, ktore sledzą losy kociaków, a nie wątek o kocurkach mający zachęcić potencjalny domek, który tu przypadkiem trafi, na zainteresowanie się Bułkiem czy Kuterkiem... :( Jesli tak, to sugeruję może założenie chłopakom nowego wątku

jhet

[poprzednia][następna]