ta fota jest bossska i godna nagrody na każdym konkursie!!!
A te 6 dni pracy - w rozliczeniu okresowym i tak musi wyjść 40 godzin tygodniowo więc jakoś to musi być uregulowane, chyba , że pracodawca to kombinator.... ale cv trzeba złożyć!
Dziś dopisała pogoda i nastrój więc trochę zdjęć zrobiłam moim koteczkom kochanym Dyzia jak zwykle przy ulubionej czynności czyli spaniu. Ta kotka mogłaby spać przez cały czas. Łóżko to jej ulubione miejsce. Uwielbia też spanie pod kołdrą. Jest bardzo słodka w tym swoim spaniu
Łatka też pozowała w słonecznej sypialni. Prawda, że jest urocza i ma ładnie pomalowane futerko?
Bazylek też ma swój ulubiony kawałek łóżka. I też postanowił dziś zapozować do zdjęcia. Pokazał wystrzępione uszka w pełnej krasie
Rózia wzgardziła dziś łóżkiem. Do spania wybrała twarde biurko. I nawet nie chciało się jej oczu porządnie otworzyć. Co za kot
Jovi się dziś zajął lekturą. Dobra powieść to jest to
gratulacje z bycia właścicielką mieszkania nie spiesz się z meblowaniem , pomieszkaj najpierw trochę połazikuj po sklepach z wyposażeniem, meblami itp a potem... kupuj i mieszkaj pieknie i wygodnie Dorta
[/img]
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.
Dziękuję Tak właśnie planujemy robić - powoli się będziemy urządzać tak aby optymalnie wygodnie się umeblować. Podstawy do mieszkania mamy a resztę powoli będziemy sobie dobierać. Teraz już będzie sens inwestować w mieszkanie bo na wynajmowanym to nie to. W przyszłą niedzielę mija termin oddania mieszkania. Nie mogę się już doczekać Mam nadzieję że kotom też się spodoba
Ewung pamiętasz niedawne wieczorne spacerki po Legnickiej z transporterem? Mam dobre wiadomości, koteczkę znalazła i zabrała do domu tymczasowego wetka z Doranu. Zapomniała tylko powiedzieć... Kocia ma szanse na domek stały. Dzięki za dobre chęci...