Najlatwiej mam z Smakusia ona jest prawdziwie poldlugowlosa, zero tendencji do koltunienia, moge ja przejechac szczoteczka raz w miesiacu i tez by bylo ok......czesze ja jednak stale, by byla przyzwyczajona tak jak reszta koteczkow

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze: Gutek to histeryk, nie chce go nakrecac......
MariaD pisze:Z wątku ewkaa:anulka111 pisze:na urkach wychodza mu wlosy nowe o 3cm z hakiem dluzsze od tych przejsciowych co mial......Chyba musze dopytac cyzm sie najskuteczniej czesze mco ....bo cos mi sie widzi ,ze futerko inne niz u ragdolkow![]()
Co to są "urki"?![]()
MariaD pisze:Polecam ten grzebień: http://onlineshop.germapol.pl/sklep,228 ... 497,0.html
ewkaa pisze:anulka111 pisze:jutro wejde z nim na wage domowa,
wejdź wejdź koniecznieu mnie ostatnio tydzień temu waga wykazywała 5,6kg "kociaka"
![]()
Gucio jak mu sie cos nie podoba , to przeobraza sie w przerazonego pitbulla......efekt 3dorosle osoby musza go trzymac do obciecia pazurkow np.......i mega trauma dla kota......wiec jesli sie da....staram sie dla tego histeryka unikac sytuacji stresowych .....tylko jak juz inaczje sie nie da to robie cos nie po jego myslikotkaZŁA pisze:anulka111 pisze: Gutek to histeryk, nie chce go nakrecac......
Czyżby się darł ?![]()
Moja Dalusia to ma dopiero gardełko w tym temacie
anulka111 pisze:domowa waga pokazala 8kg.
anulka111 pisze:8O![]()
domowa waga pokazala 8kg./i tka w to nie wierze.......4razy wlazilam na wage z nim....
![]()
wierze tylko w wage u wetow....hmmmmmmmm ale ciezki jest maluszek ,to prawda -okaze sie jak bedzie na przegladzie u wetow
MariaD pisze:Nie wydaje mi się to możliwe.
No, chyba że spasiony okropnie, ale w tym wieku to dosyć trudne.
anulka111 pisze:by zwazyc to musi byuc wyprawa albo do Mlynarskich, albo do Gliwic do Cymbrylowiczow![]()
anulka111 pisze: -niestety nie moge sobie chwilowo pozwolic na nowa wage elektroniczna jakas porzadna...
anulka111 pisze:oni maja jakas wage do 5kg podobno
ewkaa pisze:Zwłaszcza, że Anulka pisała, za Ryś ma figurę modelki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Hana, Lifter i 137 gości