i toto sie wyjmowało i moje koty tamtedy właziły
ubaw byl bo czasami dzrwi otwarte do połowy a on sie pcha ta dziura i drzwi razem ze soba zamyka

a teraz robia takie nowczesne te drzwi....i któredy kot ma włazic...jest problem bo sie zapomina ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ja teraz nie mam problemów z drzwiami do łazienki, bo mi się kuweta i tak w niej nie mieści![]()
Stoi na korytarzu i nie da rady zamknąć
tillibulek pisze:OKI pisze:Ja teraz nie mam problemów z drzwiami do łazienki, bo mi się kuweta i tak w niej nie mieści![]()
Stoi na korytarzu i nie da rady zamknąć
nasza lazienka byla przeze mnie projektowana pod kątem m.in. kuwety, wiec miejsce na nią, a nawet na drugą, jest, choc ładnie by tam wygladala szafka![]()
ale przedpokoj maly... glupio by bylo w drzwiach do duzego pokoju potykac sie o kuwete, a poza tym to jest glowny ciag szalenstw kotow, wiec wszystko z tej kuwety szybko by wyladowalo na podlodze jakby taki jeden z drugim buldozer ją staranował....
tillibulek pisze:ale przedpokoj maly... glupio by bylo w drzwiach do duzego pokoju potykac sie o kuwete...
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:ale przedpokoj maly... glupio by bylo w drzwiach do duzego pokoju potykac sie o kuwete...
uśmiałam się, choć sytuacja nie do śmiechu... ale u nas kuweta własnie w drzwiach do dużego pokoju stoi... póki co...
dune pisze:a teraz robia takie nowczesne te drzwi....i któredy kot ma włazic...jest problem bo sie zapomina ...
kalair pisze:Hej Tilku i piękne koteczki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości